Miért nem foglalkozik a média jobban, az Újfehértói balesettel?
Tudod, én a világért nem adnék egyetlen fillért sem mészaroslőrinc egyetlen lapjáért sem, de tudod én jó családból származom. (alapból tartom gagyinak, aljasnak és tolvaj szemétládának mindazt, amit képvisel.)
Egyébként - Gondolom, nem fűződik az adott esethez politikai érdeke.A buta birkáknak csak arról beszél, ami a saját tolvajlása és országlása szempontjábol fontos.
Miért csodálkozol, ha propagandaújságból tájékozódsz...
#4: Megkérdezni nem, de azért vannak erre más lehetőségek is
#4#
Senki nem tudja, senki nem érti... de a traktor vezetője főállásban a TIGÁZ-nál dolgozott, ahol nem minimálbért fizetnek, és nem is óraleonvasó volt.
Másodállásban traktorozott, hajtotta a pénzt.
Azt, hogy ott mi történt, senki nem tudja, nem is értik egyenlőre, talán majd a vizsgálat kiderít valamit.
31 éves volt, feleség, két pici gyerek - egy éves, és három évesek...
Dehogy vagyok, #4-re írtam, hogy megkérdezni nem lehet, de boncolni mondjuk igen
Milyen média nem foglalkozik ezzel? A tévében és az online médiában is két napja különböző szögekből és kommentárokkal mutogatják a roncsokat.
És nem, a nyilvánosságból senki sem fogja tudni a pontos okot, mert a MÁV-csoport felelősségét kizárták, elhunytat meg nem fognak sem beperelni, sem nyilvánosságra hozni, ha a puszta figyelmetlenségen kívül más hibát is vétett netán.
Sajnos én sem értem, mindkét irányban kitűnően , hosszan belátható , jól működő (és évtizedek óta bejáratott technológiát használó) fénysorompóval védett átjáró volt és két irányból is jött vonat rövid időn belül. Érthetetlen. De ennél mi többet lehet tenni?
Nyilván a baleset képeit fel lehet használni (már meg is történt) balesetmegelőzési videók készítésére, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!