Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 1. Milyen Egyetemeket/Főiskolá...

1. Milyen Egyetemeket/Főiskolákat ismertek ami színész szakot ad? Ismerem az SZFE-t de oda esélytelen hogy bekerüljek,a Kaposvári túl messze lenne 2. Érdekel a műsorvezetés,a média világa,és tudom hogy sok ilyen egyetem van ami ezzel foglalkozik

Figyelt kérdés

Szóval ami ezzel foglalkozik,de nemtudom hogy melyik az ami tényleg segíthet a késöbbiekben bejuttatni a média világába

Sokat olvastam erről,és valahol nem is olyan ez a média szak amire számítottak

Vélemenyek/tapasztalatok?

2021. jan. 21. 17:17
 1/2 anonim ***** válasza:

keress rá a színitanodákra!

A média világába bejutni nem papír kell, hanem kapcsolatok...

2021. jan. 21. 17:32
 2/2 anonim válasza:

Ha igazán érdekel és tényleg ezzel akarsz foglalkozni, akkor csak ez a két egyetem az, ahol megbízható tudást kapsz, és a kapcsolatok által még esélyed is lehet bekerülni a tévések közé. A média világa sajnos eléggé belterjes és a jó kapcsolatok még mindig aranyat érnek.

(Én nem ezzel fogalkozom, csak van ismerősöm aki igen, az ő tapasztalatait tudom csak.)

2021. jan. 30. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!