Veszel most buszra jegyet?
Figyelt kérdés
Én falusi vagyok és ha nem tudom megvenni buszra a jegyemet mivel itt nincs automata interneten meg nem szeretném akkor az ellenőrnél (ha jön) megtudom venni?2021. ápr. 7. 07:46
1/8 anonim válasza:
"interneten meg nem szeretném"
Te csak simán bliccelni akarsz.
2/8 anonim válasza:
Ez nem kívánságműsor, de egyébként elvileg az ellenőrtől is meg tudod venni pótdíj nélkül.
3/8 anonim válasza:
Nem, nem veszem meg a jegyet. Én kocsival járok. Szintén vidéki vagyok.
4/8 anonim válasza:
Emberek, a Volánbusz soha, sehol nem írta le, hogy a jegyellenőrzés során pótdíj nélkül meg lehetne venni a jegyet. Nyilatkoztak ilyet, de az jogilag semmi. Nagy görények ezek.
5/8 A kérdező kommentje:
3 órás utazásom ingyenes volt :D
Nem vettem jegyet
2021. ápr. 7. 17:08
6/8 anonim válasza:
Mondtam én, hogy csak bliccelni akarsz.
7/8 anonim válasza:
Amúgy ez komoly, hogy csak automatából meg interneten lehet venni? Nagyon rég nem buszoztam, de komolyan, most aki idősebb - általában nem épp a neten szoktak lógni úgy overall - illetve pl faluban él ahol nincs automata, az hogy venne jegyet? Még ha akarna se tudna.
8/8 anonim válasza:
Mivel a hévégén kétszer is lehordott a sofőr (nem ugyanaz), hogy minek érvényesítem az első ajtónál a mobiljegyet, mikor hátul kell felszállni, ez után nem fogok venni. Pedig egyébként nagyon elítélem a bliccelést. De ha eleve szívatnak a béna mobiljegyes rendszerükkel (nekem kell a menetrendek.hu-n kikeresni a km övezetet, aztán QR-kódot beolvasni az érvényesítéshez, ahelyett, hogy adott időpontban induló adott járatra szólna a jegy), és aztán még megaláznak, ha érvényesíteni akarom a jegyemet, akkor nem fogok többet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!