Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Veszel most buszra jegyet?

Veszel most buszra jegyet?

Figyelt kérdés
Én falusi vagyok és ha nem tudom megvenni buszra a jegyemet mivel itt nincs automata interneten meg nem szeretném akkor az ellenőrnél (ha jön) megtudom venni?
2021. ápr. 7. 07:46
 1/8 anonim ***** válasza:
59%

"interneten meg nem szeretném"

Te csak simán bliccelni akarsz.

2021. ápr. 7. 08:02
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Ez nem kívánságműsor, de egyébként elvileg az ellenőrtől is meg tudod venni pótdíj nélkül.
2021. ápr. 7. 08:08
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Nem, nem veszem meg a jegyet. Én kocsival járok. Szintén vidéki vagyok.
2021. ápr. 7. 08:36
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Emberek, a Volánbusz soha, sehol nem írta le, hogy a jegyellenőrzés során pótdíj nélkül meg lehetne venni a jegyet. Nyilatkoztak ilyet, de az jogilag semmi. Nagy görények ezek.
2021. ápr. 7. 15:38
 5/8 A kérdező kommentje:

3 órás utazásom ingyenes volt :D

Nem vettem jegyet

2021. ápr. 7. 17:08
 6/8 anonim ***** válasza:
41%
Mondtam én, hogy csak bliccelni akarsz.
2021. ápr. 7. 19:00
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
Amúgy ez komoly, hogy csak automatából meg interneten lehet venni? Nagyon rég nem buszoztam, de komolyan, most aki idősebb - általában nem épp a neten szoktak lógni úgy overall - illetve pl faluban él ahol nincs automata, az hogy venne jegyet? Még ha akarna se tudna.
2021. ápr. 8. 00:39
 8/8 anonim ***** válasza:
84%
Mivel a hévégén kétszer is lehordott a sofőr (nem ugyanaz), hogy minek érvényesítem az első ajtónál a mobiljegyet, mikor hátul kell felszállni, ez után nem fogok venni. Pedig egyébként nagyon elítélem a bliccelést. De ha eleve szívatnak a béna mobiljegyes rendszerükkel (nekem kell a menetrendek.hu-n kikeresni a km övezetet, aztán QR-kódot beolvasni az érvényesítéshez, ahelyett, hogy adott időpontban induló adott járatra szólna a jegy), és aztán még megaláznak, ha érvényesíteni akarom a jegyemet, akkor nem fogok többet venni.
2021. ápr. 8. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!