Milyen autót veszel legközelebb?
2 év múlva tervezek venni autót , sajátot mert most csak használom ami éppen van.
Nagyon nagyon a 1.9 pd Galaxy/Sharan/Alhambra felé hajlok. De néha kéne valami terepjáró féle. Fronterára is gondoltam, de a 2.2dti egy furcsa motor. De annyiszor nem kellene terepjáró, ezért a mk2 Rav 4-re abból a 2.0d4d-re gondoltam. 10 évre gondolkodnék előre, utálok autót venni, fejfájás az egész, mert, hogy kéne a nagy hely, de akkor nagy autó is kell akkor az legyen dízel, de ne legyen olyan nagy mert városba is használom, de autópályán is, meg a hóba is ki kell menni a hegyre, meg akkor is ha ömlik az eső. Most oda egy régi Swiftet használok, de nyomtam már szét az olajteknőcöt. 2 autót kéne fenntartani? Lenne egy autópályára egy 3.0 tdi Audi hegyre, városba meg egy Niva? Vagy Suzuki Jimmy? Van 3 millióm most autóra, ez több lesz 2 év múlva, de nem akarok sokat adni autóért, amilyen mázlista vagyok ellopják :D lezúzzák , rádől egy fa. Olyan mindenes kéne olcsón, és ne azt érezzem, hogy a szívemből téptek ki egy darabot kár esetén. Mint a tc népítéletbe a c4 picasso tulaj akitől ellopták. Jó, tudom, de szíven ütött.
Azért kérdem, hogy te milyen autót veszel, hátha dobsz egy jó tippet.
2: az a baj, hogy azok az autók is többnyire túllépték már a problémamentes időszakot.
Kérdező: vegyél vmi SUV-ot, pl Mazda CX-5, Hyundai Tucson stb.
Részemről ez a család gyarapodásától függ, a mostani autó 2 éves, még 7-8 évig megtartanám, utána ki tudja mik lesznek elérhetőek, de egy Hybrid Corollát bevállalnék. Ha esetleg ennél előbb elérjük a három gyereket, akkor egy Toyota Proace City-t vennék.
Abból nem tudom, hogy mit fogsz tudni leszűrni, hogy én milyen autót vennék. Terepjáróban nem gondolkozom, így szerintem nem tudok ötletet adni. De azért leírom.
A mostani autómról 2 év múlva fog lejárni a gyári garancia. Akkor fogok új autó után nézni. Jelen állás szerint Mercedes A200-ast vennék 1.33T motorral. Most ez tetszene a legjobban. SUV-k nekem nem tetszenek, nagyobb autó felesleges és ezt még ki is tudom fizetni. 163 Le-vel, automata váltóval szerintem autópályán sem kell vele szégyenkeznem. Az MBUX rendszer nagyon tetszik. Tényleg előrelépés lenne, többet tudna mint a mostani autóm. Persze lehet hogy a hátra lévő két év alatt más fog megtetszeni. De most ez lenne a terv.
Jelenleg azon vagyok, hogy mire elérhető lesz, egy Tesla Roadster 2-t vagy elektromos R8-at tudjak venni (2-3 év).
Addig gályázok ezerrel, hogy passzív jövedelmet és jó anyagi bázist építsek.
Nagyjából öt év múlva tervezek. Az új Volvo S60-ba szerettem bele, T4 vagy T5-ös motorral.
Tetszik még a Peugeot 508 GT, ez a másik lehetőség.
Persze addigra lehet, hogy már két gyerekem lesz és kombit kell vennem. Majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!