Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót veszel legközelebb?

Milyen autót veszel legközelebb?

Figyelt kérdés

2 év múlva tervezek venni autót , sajátot mert most csak használom ami éppen van.

Nagyon nagyon a 1.9 pd Galaxy/Sharan/Alhambra felé hajlok. De néha kéne valami terepjáró féle. Fronterára is gondoltam, de a 2.2dti egy furcsa motor. De annyiszor nem kellene terepjáró, ezért a mk2 Rav 4-re abból a 2.0d4d-re gondoltam. 10 évre gondolkodnék előre, utálok autót venni, fejfájás az egész, mert, hogy kéne a nagy hely, de akkor nagy autó is kell akkor az legyen dízel, de ne legyen olyan nagy mert városba is használom, de autópályán is, meg a hóba is ki kell menni a hegyre, meg akkor is ha ömlik az eső. Most oda egy régi Swiftet használok, de nyomtam már szét az olajteknőcöt. 2 autót kéne fenntartani? Lenne egy autópályára egy 3.0 tdi Audi hegyre, városba meg egy Niva? Vagy Suzuki Jimmy? Van 3 millióm most autóra, ez több lesz 2 év múlva, de nem akarok sokat adni autóért, amilyen mázlista vagyok ellopják :D lezúzzák , rádől egy fa. Olyan mindenes kéne olcsón, és ne azt érezzem, hogy a szívemből téptek ki egy darabot kár esetén. Mint a tc népítéletbe a c4 picasso tulaj akitől ellopták. Jó, tudom, de szíven ütött.

Azért kérdem, hogy te milyen autót veszel, hátha dobsz egy jó tippet.

2020. szept. 8. 09:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#10: Most vfl dízel van, az R-ben 2.0TSI van, semmi baja azoknak a motoroknak, a korai 1.4 160 lóerős volt csak problémás.

2020. szept. 8. 11:20
 12/13 anonim ***** válasza:

Amit szeretnék: Alfa Romeo Giulia

Amit valószínűleg fogok: Mazda 3 Sedan

2020. szept. 8. 12:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Most egy Audi A6 3.0 BiTDI-m van, de szemezek egy Audi SQ7-el, csak rettentő drága még mindig. Na ez aztán tényleg mindenre jó: pályára, hosszú útra, pakolásra, hegyre fel, hóban veretésre, mindenre.
2020. szept. 8. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!