Milyen szempontokat veszel figyelembe autóvásárláskor?
Márka
Típus - modell
Ár
Motor
Állapot
Szín
- használt vagy új: én újat veszek, és használom, amíg megy. Nincs autószereléshez értő ember sem a családban, sem a rokonságban sem az ismeretségi körben, különben is utálnék folyton szívességet kérni.
- biztonság, megbízhatóság
- árkategória: kb. a legolcsóbb, amiért már lehet olyan autót venni, ami a fentieknek megfelel.
- vezethetőség: mire idáig jutottam, a korábbi saját és ismeretségi körben szerzett tapasztalatokat is figyelembe véve maradt kb. 2 típus, mindkettőnél elmentem tesztvezetésre, és kiválasztottam az egyiket.
Ha lehet akkor milyen előélete volt: külföldről behozott kocsit egyből elutasítom. Kilométer nem számít amennyiben normális gazdái voltak és megadták a kötelezőt a kocsinak. Márka, típus, továbbá fenntarthatóság.
Nekem ugyanakkor fontos, hogy a vészvillogó könnyen elérhető legyen és ne kelljen keresni ha szükség van rá. Plusz a ködlámpát ellenőrzöm le, hogy milyen. Ezeket 100-ból egy ember veszi figyelembe, azonban nekem ez fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!