Ha veszel egy hasznaltautot ami bedoglik elso honapban es mondjuk 200+ezer lenne a javitasa, akkor azt vissza lehet vinni vagy hogy mukodik ez? Milyen vedelmet nyujt az allam a vevonek?
Miért nyújtana? Állami támogatásból vetted, vagy mi köze van ehhez az államnak?
Egyébként benne van a szerződésben, hogy a későbbi hibákért az eladó felelősséget nem vállal.
Írni kell egy alázatos levelet Kövér Lászlónak, Orbán Viktornak, és CCbe rakd bele a Karácsony Gergelyt is meg a biztonság kedvéért Tarlós Istvánt.
Aztán el lehet menni a sóhivatalba és kérni a védelemet, Dárt Véder titkárurat kell keresni.
Elvettem az asszonyt.
Fél év után kiderült hogy egy tisztaságmániás otthonülő hárpia,
és meghízott mint egy viziló.
Kit pereljek be??
Azért olcsóbb egy használt autó mert több hibája lehet, jöhet elő mint egy újnak.
Az állam semmilyen védelmet nem ad, nem csak erre de semmire sem.
Ha eladtam a használt autómat, de az érte kapott pénzt nem költhetem el, hanem félre kell rakni, mert onnantól x ideig bármilyen meghibásodás van a kocsival azt nekem kell fizetni, netán valaki elviszi ökörködni a mezőre, elszáll benne valami és köteles vagyok a roncsot eredeti áron visszavásárolni, ő megy egy jót szórakozott ingyen, akkor inkább felgyújtanám az autómat, vagy eleve leadnám a bontóban. Onnantól le van tudva, nincs további váratlan költségem.
Hála a jó égnek, hogy ez nem így működik. Se autónál, se lakásnál, se semmilyen más használt cikknél. Ha használt cuccot veszel, a te kötelességed megnézni, átvizsgálni és eldönteni, hogy neked annyi pénzért megfelel-e vagy sem. Ha megvetted, onnantól a tiéd minden előnyével és esetleges javítási költségével is. Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor vegyél garanciális autót!
Te, koma, ha 200 000 ft téged a földhöz vág, ne vegyél ótót!
Biciglit neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!