Mikor vegyek használtautót?
Amikor szükség van rá.
Ha népszerű típust nézel, akkor rövid időn belül fogsz találni, ha ritkább, akkor esetleg több időt kell rászánni.
Ilyenkor egy dolgon nyerhetsz, hogy a gépjárműadót az eladó fizeti 2020-ra, ha januárban veszed. De szerintem akinek ennyire nincs pénze, hogy ez számítson a megfelelő autó megtalálásával szemben, az szimplán nem engedheti meg magának az autót így nem is szabadna vennie.
A következő blekfrájdéjt várd meg vele. Akkor ne feledd, a kilóméteróraállás is akciós.
"2020-ban ami 2 hét mulva lesz egy évvel öregebb lesz az adott gépjármü igy valamit eshet az ára"
Két hét az az egész évben 2 hét. Két hét alatt nem igazán lesz olcsóbb. Tegyük fel egy 2010.09. havi autót szeretnél venni, ami most ugyebár 9 éves. januárban is 9 éves lesz, szeptemberben tölti be a 10.-et.
Annyit tudsz spórolni, hogy 2020-ban még nem kell adót fizetned. De egy relatív régebbi autóra nem olyan hatalmas összeg az. Én biztos nem szalasztanék el egy jó vételt, hogy aztán januárban megint kezdhessem a keresgélést, csak emiatt.
Ha jól értem arra gondolsz, hogy minden használt autó ára szilveszter éjszakáján -egységesen- esik 10%-ot?
Ki foglak ábrándítani. NEM! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!