Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen használtautót vegyek?

William Tell kérdése:

Milyen használtautót vegyek?

Figyelt kérdés
Első autóm lenne, max. 150k lenne rá a keretem. Nincsenek külön elvárásaim: lehetőleg ne egye meg a gatyámat és legyen megbízható (ne rohadjon és robbanjon le). Milyen típust ajánlanátok? (A Swift nem játszik, ezt nem szeretem.)
2017. jan. 29. 14:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Spórolj még!
2017. jan. 29. 14:33
 2/15 anonim ***** válasza:

Bármi amit találsz 150 ezerből.

"A Swift nem játszik, ezt nem szeretem"

Örülnél te ha 150 ezerből Swift-et kapnál...

Vagy akkor mégis mire gondoltál ennyi pénzből ami jobb mint egy Swift?

Egyébként hiába veszed meg az autót 150 ezerért,attól még ugyis elmegy legalább 100 ezer mire a nevedre kerül érvényes biztosítással.

Utána olajcsere és vezérlés csere alapvető,ez megint van 50 ezer legalább,és akkor még rá se néztünk az autóra.

Ha nincs 500 ezred zsebbe,akkor felejtsd el az autót,és járj busszal.

2017. jan. 29. 14:33
 3/15 anonim ***** válasza:

"legyen megbízható"

Ennyi pénzért nagyon jó bicikliket lehet venni, az nem hagy ott sehol. A Swift bicikli drágább vagy azt miért nem akarsz?

2017. jan. 29. 14:42
 4/15 anonim ***** válasza:
150 ezerért megbízható kocsi? Hát, sok sikert!
2017. jan. 29. 14:44
 5/15 anonim ***** válasza:
50-es robogóból is necceset lehet venni ennyiért...
2017. jan. 29. 14:47
 6/15 anonim ***** válasza:
Érted...életében nemvolt még autója,de nemszereti...XD
2017. jan. 29. 15:00
 7/15 anonim ***** válasza:
150 ezer? bmeg annyiért még hátba se vernek, hanem jól elküldenek a p..csába
2017. jan. 29. 15:00
 8/15 anonim ***** válasza:
Ember-Te inkább ne autózz,végén veszel valami veszélyes hulladékot ráadásul nulla rutinnal,spórolva mindenen amin csak lehet /gumikon főleg/,ki fogod nyírni magadat-rosszabb esetben mást is.
2017. jan. 29. 15:08
 9/15 Mosqu!to ***** válasza:

Van,aki többért vesz biciklit...Ennyiből hanyagolnám az autót! Mert nem csak megvenni kell azt,hanem szervizelni is és a biztosítás,súlyadó jön rá akár mész vele,akár nem! Ha esetleg olyat veszel ami nyári gumival van,akkor kapásból elmegy megint jó pár tízezer gumikra..

Én egy simsont mondanék neked! Ha mégis kocsiban gondolkozol(inkább hagyd! Mert ha nem lesz pénzed fenntartani és leszarod a gumikat,féket csak menjen,akkor közveszélyes leszel!)egy Peugeot 106/Saxo benzines kijöhet szűkösen a keretből (de még csak a neveden lesz...semmi szervíz!)

2017. jan. 29. 15:20
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem az 500 ezres autómra volt kapásból első nap 100 ezer a téligumi.
2017. jan. 29. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!