Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen használtautót vegyek?

Milyen használtautót vegyek?

Figyelt kérdés

Keret: 1,5 guriga, ez csak az autó ára, a bürokratikus költségeket még zsebből hozzátoldom.

Benzinüzemű, nagy, tágas családi autót keresek, tankolni van pénzem, nem fillérbaxóskodom dízellel. Meg amúgyis jobban komázom a benzines autókat. Évi 30-50e km-t megyek vele, munkától függően, plusz nyaranta egy-egy külföldi nyaralás.

Hajrá, ami a csövön kifér. Lehet hasznaltauto.hu-ról is linkelni, ha van valami érdekes, de ha épp neked van eladó, ami lefedné az igényeim, írhatsz privit is.

2014. máj. 14. 20:05
1 2
 1/11 anonim válasza:
31%
vegyél Suzuki swiftet! nekem bejött imádom!
2014. máj. 14. 20:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Chrysler Voyager. Nagy, benzines, belefér a keretbe.
2014. máj. 14. 20:11
 3/11 A kérdező kommentje:

Első gondolom vicces akart lenni. Hát.... nem vagy az.

#2 Köszi, belenézek.

2014. máj. 14. 20:12
 4/11 A kérdező kommentje:

ma 20:11

Hm.... a 2,5-ös motorral még jó is lenne, de szinte mind automata váltós, amitől kissé idegenkedem. Formára se az igazi. Ne érts félre, nincs gond se az egyterűvel, se a kombikkal, nem csak sedan-t keresek, de ez már a túlzottan bumfordi kategória. Azért köszi a tippet!

2014. máj. 14. 20:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Szedánból elég nagy a választék: Avensis, Accord, Vectra, Passat, Octavia, Mazda 6. Ezek közül amelyik tetszik.
2014. máj. 14. 20:30
 6/11 szántóvető ***** válasza:
neked olyan autó kell ami nagy méretű.motor is kell bele erős.viszont ebben az árkategóriában 200 ezret futott kocsik vannak és te is sokat beleteszel így aztán nem tudok ajánlani semmilyet se.megkérdezhetem hogy hány évig tervezed használni a leendő kocsit? de hogy a kérdésre is válaszoljak itt egy link: [link]
2014. máj. 14. 20:47
 7/11 anonim ***** válasza:

Én nem akarlak lebeszélni a benzinesről, nekem is van nagy köbcentis benzines szedánom. De abba nem árt belegondolni, hogy ugyanabban a kasztniban a dízel csak 3 literrel kevesebbet eszik, akkor az évi 50 000km-nél 615 000 megtakarítás az üzemanyagon. Az két év alatt majdnem az autód vételára. Meg ugye, egy 9 literes átlagfogyasztású benzinesbe évente 50k-s futásnál eltankolsz 1,9 millát.

Elhiszem, hogy nem akarsz fillérb@xóskodni, de ha havi 40-50 000 forintról beszélünk. A zsebedben sem akarok turkálni,mert semmi közöm hozzá de külső szemléletből egy 1.5 millás gépnél ennyit elszórni... Mert ha vennél kp-ra egy 19 millás 7-ert használtan, akkor oké, menjen a lóvé, de így kissé butaságnak tűnik ekkora futásra benzinest venni.

Ha már linkelték a Mondeót, ennyiből már egész fiatalt kapni és pl ez nem eszik lényegesen többet, mint a 2.0:

[link]

2014. máj. 14. 21:24
 8/11 A kérdező kommentje:

"megkérdezhetem hogy hány évig tervezed használni a leendő kocsit"

3-4 évente cserélek. Nem újat veszek 10 évente, mint oly sokan, :) hanem helyette "gyakran" cserélgetem. Olyan 3 évig meg szoktam tartani a verdáim.

2014. máj. 15. 08:46
 9/11 A kérdező kommentje:

"De abba nem árt belegondolni, hogy ugyanabban a kasztniban a dízel csak 3 literrel kevesebbet eszik, akkor az évi 50 000km-nél 615 000 megtakarítás az üzemanyagon."

Hidegen hagy. :) Nem fillérbaszóskodom dízellel. Azért köszi.

2014. máj. 15. 08:47
 10/11 A kérdező kommentje:

tegnap 20:30

Avensis, meg az Accord is tetszik, de nem volt még japán autóm. Milyenek? Valóban legendás a megbízhatóság, vagy a legendás megbízhatóság csak városi legenda? :))

2014. máj. 15. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!