Milyen használtautót vegyek?
Én csak ajánlani tudom az Opelt. Nagyon megbízható, olcsó a szervizelése és egyszerű. Ha ez mellett döntesz érdemes az SE motorost venni, mert az 82 LE az NZ pedig csak 60LE. Nem tudom, hogy a 400-450-ben benne van-e az átíratás, de ha azt is beleszámoltad akkor is van 380-400 ezer forintod, abból is lehet venni elég szép példányokat.
Köszi az Opeles linkeket. ismerem mert apánbak opel astra g 2000es 1,6os 101LE-s van.sokat vezettem-kényelmes-jól megy--csakhát az 1,1milla volt.:D
ha 1millám lenne kocsira fel se tenném a kérdést h miylet vegyek:D
Nem, én mindent saját kategóriáján belül hasonlítok. :)
De elhiszem, hogy bevált nektek az Astra, lehetett közte jó is, autója válogatja. Vezettem már hulladék Mercit és Volvot is, mindenből ki lehet fogni a jót is, rosszat is.
A Ferrarit és társait pedig nem szeretem különösebben, pályára biztos jó, de akkor sem kéne, pályára is van jobb elépzelésem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!