Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen használtautót vegyek?

William Tell kérdése:

Milyen használtautót vegyek?

Figyelt kérdés
Első autóm lenne, max. 150k lenne rá a keretem. Nincsenek külön elvárásaim: lehetőleg ne egye meg a gatyámat és legyen megbízható (ne rohadjon és robbanjon le). Milyen típust ajánlanátok? (A Swift nem játszik, ezt nem szeretem.)
2017. jan. 29. 14:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kerékpárt vegyél 150-ből. Esetleg Quurvázd el. Koldusoknak adhatod. Mindegyik jobb megoldás mint ennyiből autót venni.
2017. jan. 29. 18:27
 12/15 anonim ***** válasza:
*11 Felnevettem a gép előtt :D A kérdezőnek: Szorozd meg 3-al az összeget, add hozzá az átírás költségét és a vételár 30%-át meg az első havi benzint, az első negyedéves biztit és így van egy olyan autód ami nem swift de megbízható :)
2017. jan. 31. 22:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Figyu, felejtsd el amit írtak a többiek. Én a kocsimat 70 ezerből vettem. Egy Skoda Favoritot. Megy, működik, nem hagy cserben. Most rögtön nem tudok márkát /típust mondani, csak nézz szét a használtautó.hu-n. Keresd, és meg fogod találni ;)
2017. febr. 8. 20:38
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó. Erről beszélek. Olcsó legyen, nem vagyok egy Bill Gates. Valami Ladában vagy hasonlóban kell gondolkodnom, asszem. Sajnos manapság autó nélkül néka nagyon körülményes az élet.
2017. febr. 12. 08:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Jaja :D Sok sikert! talán a Lada nem a legjobb, mert elég sokat fogyaszt, de viszont jól néz ki :) Skoda 120-is van jó áron. De majd látod melyik a legjobb.
2017. febr. 17. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!