Milyen használtautót vennél 450 000 forintig?
Swift.. meglepő, mi? 250-ért vettük 6 éve klímás.. pont ma lett meg a 100 ezredik velünk töltött km, olajat eszi, elég baj az, de 1000/1l én meg után töltök.. nincs katalizátor szóval nem érdekel.
Van egy Fiestánk is.. 5 éve vettük 100 ezerért, na abba kb. 40 ezret tettünk bele, most annyi baja van, hogy beragad a gázpedál.. hétfőn viszem szerelőhöz.
De F Astra, meg Hyundai Accent, Fiat Punto, is szóba jöhet. Daewoo Nubira is. Csak hát, kockázatos, mint mindegyik használtautó. Népitéleten olvass pár véleményt az általunk leírt autókból.
Jön még válasz, azért a többeszám.
Én 250ert vettem egy éve nyáron swiftet.
Akkor cseréltettem vezérlést meg olajat minden szürővel, meg az automata váltóban is.
Most lett meg a 10e. Km mióta megvan.
130e-nél vagyok most. Most kapott friss olajat, amihez sose kellett utántölteni.
Ennél olcsóbb autót nem hiszem találsz.
Mire kell? Mekkora? Milyen teljesítményszint? Milyen üzemanyag?
Amíg ezekre nincs válasz addig csak a szokásos Swift-es okosságot lehet bedurrogtatni értelmetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!