Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen használtautót vennél...

Milyen használtautót vennél 450 000 forintig?

Figyelt kérdés
Viszonylag megbízható legyen. Jó lenne ha saját tapasztalatotok alapján válaszolnátok a kérdésre. Előre is köszönöm a segítségeteket!

2019. nov. 20. 23:21
 1/10 anonim ***** válasza:
18%

Swift.. meglepő, mi? 250-ért vettük 6 éve klímás.. pont ma lett meg a 100 ezredik velünk töltött km, olajat eszi, elég baj az, de 1000/1l én meg után töltök.. nincs katalizátor szóval nem érdekel.

Van egy Fiestánk is.. 5 éve vettük 100 ezerért, na abba kb. 40 ezret tettünk bele, most annyi baja van, hogy beragad a gázpedál.. hétfőn viszem szerelőhöz.

De F Astra, meg Hyundai Accent, Fiat Punto, is szóba jöhet. Daewoo Nubira is. Csak hát, kockázatos, mint mindegyik használtautó. Népitéleten olvass pár véleményt az általunk leírt autókból.

Jön még válasz, azért a többeszám.

2019. nov. 20. 23:29
 2/10 anonim ***** válasza:

Én 250ert vettem egy éve nyáron swiftet.

Akkor cseréltettem vezérlést meg olajat minden szürővel, meg az automata váltóban is.

Most lett meg a 10e. Km mióta megvan.

130e-nél vagyok most. Most kapott friss olajat, amihez sose kellett utántölteni.

Ennél olcsóbb autót nem hiszem találsz.

2019. nov. 21. 00:12
 3/10 Barnabas333 ***** válasza:
Kollégám mindig ilyen olcsó kocsikat vesz. Opel Corsat ketten is sok sok évig gyűrtek a cégben. Most meg Suzuki Wagont vett 350körül...Ha csak 1-2évre kell én még megpróbálnám a benzines Mazda 323at is friss műszakival, de utána a rozsda miatt kuka...
2019. nov. 21. 04:13
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Suzuki Wagon, ha kijön ennyiből, vagy Swift.
2019. nov. 21. 06:07
 5/10 DrFaktor válasza:
Valami Suzuki. Wagon R vagy a német alteregója, az Opel Agila. Ronda, de nagyon praktikus. Van benne hely és bárhova beparkolsz vele. Megbízható autók. Ennyiért már a legjobbak közül válogathatsz.Esetleg Suzuki Ignis. Volt Renault Twingo-m is, abban is döbbenetes hely van, és a vászon tolótetős még vagány is.
2019. nov. 21. 07:10
 6/10 anonim ***** válasza:

Mire kell? Mekkora? Milyen teljesítményszint? Milyen üzemanyag?

Amíg ezekre nincs válasz addig csak a szokásos Swift-es okosságot lehet bedurrogtatni értelmetlenül.

2019. nov. 21. 07:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ami a legkevésbé rohad.
2019. nov. 21. 07:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Kicsi, öreg, faék autót tudsz venni ennyiért. Nagyon meg kell nézni, hogy ne rohadjon és műszakilag hatalmas hibája ne legyen. Mert amúgy hibája lesz dögivel, csak nem mindegy mennyibe kerül majd kijavítani.
2019. nov. 21. 09:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Swift meg fszom... Megane 2 1,5 dci. Alig eszik, és több extra van benne mint egy zsírúj gagyi daciaban 10x pénzért.. ja és 5 csillag ncap..
2019. dec. 23. 22:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Js, és nem is rohad, sok más hasonló korú géppel ellentétben
2019. dec. 23. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!