Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Nemzetközi vonaton, ha Pestről...

Nemzetközi vonaton, ha Pestről mennék SK-ba, de leszállok, amint beér országba a vonat, akkor engem nem ellenőriznek?

Figyelt kérdés
Csak azt, aki megy tovább...?

2021. márc. 23. 09:43
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Egyszerűen átsétáltam a határon, a rendőr megnézte hogy valóban hallgató vagyok -e, még tesztet se kért :)

még szerencse hogy mindenki riogatott, hogy így teszt meg úgy teszt, meg így karantén úgy :)

2021. márc. 24. 18:13
 22/25 anonim ***** válasza:
Már megint csak beszólogatsz! Az, hogy az egyes emberek mit tesznek, mit nem, az egy dolog. Meg már azt is jeleztem, hogy azt az apróságot nem osztottad meg velünk kezdetben, hogy szlovák állampolgár vagy, és hazafelé tartasz.
2021. márc. 24. 18:17
 23/25 A kérdező kommentje:
Szörnyen sajnálom, ha a stílusom túl nyers itt néhányaknak, bizonyára ők mindig úgy beszélnek a családtagjaikkal, barátaikkal, ahogy az nekik megfelel. Örülök, hogy senki sem képmutató és álszent a mai világban
2021. márc. 24. 19:45
 24/25 anonim ***** válasza:

Bem erről van szó.

Ha a kérdés kiirásánál világosan fogalmazol, max. 1-2 releváns válasz született volna.

2021. márc. 24. 19:50
 25/25 A kérdező kommentje:
Hát igen, figyelmetlen voltam, ezért meg kell ostorozni és a tűzbe vetni, mert emberként tévedtem egyet.
2021. ápr. 17. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!