Nemzetközi vonaton, ha Pestről mennék SK-ba, de leszállok, amint beér országba a vonat, akkor engem nem ellenőriznek?
EC, igen. Ha az első megállónál leszállnék, ahogy beérünk az országba, akkor a szlovák hatóság még nem ellenőrizne engem, csak a többieket, akik mennek tovább.
Mert ott ugye nem lehet teszt nélkül bemenni az országba... Talán még tömegközlekedést se lehet használni teszt nélkül... Ehhez képest ami MO-n van az semmiség.
Én se értelek...
"Ha az első megállónál leszállnék, ahogy beérünk az országba, akkor a szlovák hatóság még nem ellenőrizne engem..."
VS
"...ott ugye nem lehet teszt nélkül bemenni az országba..."
Dehogy szerepel.. október vége óta, amióta országos tesztelések vannak minden héten, jóformán sehová se mehetsz teszt nélkül..De az utcán nem állít meg a rendőr, hogy hé paraszt, van teszted?
Csak megfélemlítés az egész.
Haza akarok menni anélkül, hogy karanténba dobnának, vagy MO-n kéne fizetnem 10k forintot a tesztért, ami hiába csak pár másodperces, szinte rettegek attól, hogy belém dugják a pálcikát. ( már 2x átestem a teszten)
" 6/6 anonim ***** válasza:
szerinted nincs határellenőrzés??? Már a határ előtt jóval fel szoktak szállni a határőrök...."
Ez mostanában van így a járvány miatt? Normál esetben mélységi ellenőrzés lehet, de még soha nem találkoztam ezzel.
Határ előtt felszállnak a rendőrök? azt állítod, hogy a szlovák rendőr átmegy a magyar oldalra, hogy ott felszálljon?
Sokkal valószínűbb, hogy felszállnak a határnál, és inkább áll a vonat pár percet, mint hogy ezek + munkát csináljanak maguknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!