Nemzetközi vonaton, ha Pestről mennék SK-ba, de leszállok, amint beér országba a vonat, akkor engem nem ellenőriznek?
az osztrák határnál már győrben elkezdődik az ellenőrzés...
Ki mondta, hogy a szlovák rendőr megy át...??
A magyarok ellenőriznek!
A magyar rendőr ellenőriz, hogy haza-e mehetek? Aztán mi, megmondja a szlovák kollégának jelbeszéddel, hogy mi van?
Amikor 1 hónapja bejöttem az országba a magyar rendőr semmit se nézett, megmondtam, hogy diák vagyok.
Ellentétes infókat hallok, ezért akartam több embertől is hallani, aki tapasztalta, hogy mi van a határon.
Jaj, ezen a mondaton kell fennakadni? "Aztán mi, megmondja a szlovák kollégának jelbeszéddel, hogy mi van?"
Nem fejezhetem ki úgy magam, ahogy akarom? Már itt is cenzúrázni akarnál? - Ezzel senkinek nem szóltam be, senki felé nem voltam tiszteletlen, de szörnyen sajnálom, hogy a te érzékeny lelkedbe belegázoltam.
Mikor bejöttem az országba millió dokumentumot ki kellett töltenem, hogy átjöhessek, 11napig karanténban is voltam, de minek?! Ez lenne a hivatalos protokoll, de más ismerőseim egyszerűen csak átsétálnak a határon, ahogy nekem is kellett volna tennem, mert a magyar rendőr semmilyen iratom nem nézte meg! Belefáradtam a felesleges körökbe.
Bevállalhatod a lutrit.
Lehet, hogy le tudsz ugrani (ellenőrzés nélkül) - lehet, hogy nem...
50-50%.
Hát akkor inkább átsétálok az egyiken végtelen nyugalommal, aztán legfeljebb karanténba dobnak :)
Köszönöm a normális hangnemben írt válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!