Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Nemzetközi vonaton, ha Pestről...

Nemzetközi vonaton, ha Pestről mennék SK-ba, de leszállok, amint beér országba a vonat, akkor engem nem ellenőriznek?

Figyelt kérdés
Csak azt, aki megy tovább...?

2021. márc. 23. 09:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mi mekkora parasztok kérdező! Nem tudtuk magunktól, hogy szlovák állampolgár vagy, s hazafelé tartasz. Én hülye azt hittem, hogy magyar állampolgár vagy. Nem mindegy.
2021. márc. 23. 10:28
 12/25 A kérdező kommentje:
9- Te mit tapasztaltál a vonaton? csak a határtól néztek, nem?
2021. márc. 23. 10:29
 13/25 anonim ***** válasza:
70%

az osztrák határnál már győrben elkezdődik az ellenőrzés...

Ki mondta, hogy a szlovák rendőr megy át...??

A magyarok ellenőriznek!

2021. márc. 23. 10:31
 14/25 A kérdező kommentje:

A magyar rendőr ellenőriz, hogy haza-e mehetek? Aztán mi, megmondja a szlovák kollégának jelbeszéddel, hogy mi van?

Amikor 1 hónapja bejöttem az országba a magyar rendőr semmit se nézett, megmondtam, hogy diák vagyok.

2021. márc. 23. 10:33
 15/25 anonim ***** válasza:
92%
14: ha ennyire biztos vagy a dolgodban, akkor meg minek kérdezősködsz?
2021. márc. 23. 10:35
 16/25 anonim ***** válasza:
82%
Arcodból vegyél vissza. De sürgősen!
2021. márc. 23. 10:37
 17/25 A kérdező kommentje:

Ellentétes infókat hallok, ezért akartam több embertől is hallani, aki tapasztalta, hogy mi van a határon.

Jaj, ezen a mondaton kell fennakadni? "Aztán mi, megmondja a szlovák kollégának jelbeszéddel, hogy mi van?"

Nem fejezhetem ki úgy magam, ahogy akarom? Már itt is cenzúrázni akarnál? - Ezzel senkinek nem szóltam be, senki felé nem voltam tiszteletlen, de szörnyen sajnálom, hogy a te érzékeny lelkedbe belegázoltam.

Mikor bejöttem az országba millió dokumentumot ki kellett töltenem, hogy átjöhessek, 11napig karanténban is voltam, de minek?! Ez lenne a hivatalos protokoll, de más ismerőseim egyszerűen csak átsétálnak a határon, ahogy nekem is kellett volna tennem, mert a magyar rendőr semmilyen iratom nem nézte meg! Belefáradtam a felesleges körökbe.

2021. márc. 23. 10:45
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Bevállalhatod a lutrit.

Lehet, hogy le tudsz ugrani (ellenőrzés nélkül) - lehet, hogy nem...

50-50%.

2021. márc. 23. 13:40
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem most kezdték a szlovák rendőrök sem. Természetesen először a leszálló utasokat ellenőrzik , utána pedig a továbbutazókat és közben figyeli minimum egy ember. Ráadásul a magyar hatóságok is ott vannak Szob előtt a vonaton, bár nyilván nem szednek le egy szlovàk állampolgárt.
2021. márc. 23. 16:44
 20/25 A kérdező kommentje:

Hát akkor inkább átsétálok az egyiken végtelen nyugalommal, aztán legfeljebb karanténba dobnak :)

Köszönöm a normális hangnemben írt válaszokat!

2021. márc. 23. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!