Mit csináljak, ha vettem egy havi vonatbérletet, de az elmúlt 6 munkanap mindegyikén lekéstem a BKV miatt?
Budapesten belül utazok és 10 perccel rövidebb lenne az út vonattal. Azonban a busz minden nap lekési a vonatot annak ellenére, hogy 3 perccel korábban kéne érkeznie.
Nem mehetek az előző busszal, mert 10 percenként jár, vagyis ugyanott tartanék.
Megfogadtam, hogy a következő havi Budapest bérletet nem veszem meg, mert ellopták tőlem a vasúti bérlet árát.
Ti mit csinálnátok a helyemben?
"Azért, mert dugóban áll, mert idióta autósok akadályozzák a haladását, mert kerekesszékest kell le/fel sgíteni stb."
Tegyük hozzá azokat az eseteket is, amikor a busz harminccal megy az ötvenes táblánál.
Nem tudom, hova vehetted a vasúti bérletet, a legtöbb helyen elég a Budapest-bérlet. Jelenleg egyedül a Keleti-Kelenföld viszonylaton van olyan vonat (napi kettő), amire nem érvényes a Budapest-bérlet, viszont a metró meg folyamatosan jár, és gyorsabb is.
Szóval én a helyedben nem vennék vasúti bérletet Budapesten belülre, ha van Budapest-bérletem.
Pesterzsébetről mennék 36-ossal. A Kossuth Lajos utca megállóban szállnék le róla 6:31-kor, ahonnan 1 perc a vonat, ha sietek, ha nem, akkor is csak 2 perc. A vonat 6:35-kor indul.
Mint mondtam, átvertek.
Még külön rá is kérdeztem itt, és ketten is azt állították, hogy az S, Z, G kezdetű vonatok használhatók. Ehhez képest a mávos menetrend szépen lespórolta ezeket a betűket a menetrendből.
4 perces átszállással értelmes ember nem tervez.
Akkor sem, ha gy peron két vágánya között kell csak mozogni.
Tehát a gyakorlatban akadálymentesem cak max. 4 métert kell megtenned.
Jóndulatú vagyok, ezért csak trollnak neveznek.
Még megsértődnél..
9
A menetrend tartása kötelezettség. Nem utasítják el és nem röhögik ki, mert tudják, hogy a panasza jogos. Ráadásul, ha itt tényleg mindent összeolvasztanak, akkor pláne nem lesz kérdés, hogy jogos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!