Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan lehet hasznosan eltölte...

Hogyan lehet hasznosan eltölteni a munkába be, munkából haza 1-1 óráját?

Figyelt kérdés

HomeOffisz után újra be kel majd járnom. Az utazással töltött idő nagy veszteség az otthoni munkához képest. Hogyan lehet jól, vagy hasznosan tölteni ezt az időt?

Mind tömegközelekdéses, mint autós közelkedéses megoldások érdekelnek.

2021. febr. 1. 10:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Én anno sokat olvastam utazás során, vagy hangoskönyvet hallgattam angolul/hollandul. Youtube-ot is néztem, hobbijaimnak/érdeklődésemnek megfelelő videókat, nyilván nem akkor, amikor én voltam a sofőr.
2021. febr. 1. 10:59
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Az elmúlt 10 évben napi 2 órát töltöttem munkába járással, tömegközlekedéssel. Ez rengeteg idő, ezalatt irdatlan mennyiségű könyvet elolvastam és egy percet nem unatkoztam. Ezt tudom ajánlani másoknak is.
2021. febr. 1. 11:19
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
Hallgathatsz hangos könyvet.
2021. febr. 1. 11:28
 4/14 anonim ***** válasza:
88%

Mit dolgozol?

Talán nem a leggyakoribb, de én pl. fejlesztő vagyok, ha valamiért be kellene járnom, azt az 1-1 órát én biztosan fejlesztéssel tölteném egy laptop társaságában (pl. saját app készítés).

2021. febr. 1. 11:43
 5/14 anonim ***** válasza:
23%

Üljetek már le hangos könyv..

Inkabb valami jo kis roma zene..

Pl ezek 😁😁:

[link]

[link]

[link]

Ez nagyon adja az 530d-mben..

😁😉

Ezekre felfigyelnek a vay ádám körúton..😀

2021. febr. 1. 11:44
 6/14 anonim ***** válasza:
93%

#1 #6 neked mi az isten bajod van, beszedtél valamit?

Kérdező: olvasás/alvás. Én életem legjobb szunyáit a Volánbusznak köszönhetem.

2021. febr. 1. 11:51
 7/14 anonim ***** válasza:
71%
jo a thread gyerekek 👍🏿👍🏿👍🏿
2021. febr. 1. 12:05
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én középiskolás vagyok, békeidőben napi 3,5-4 órát utazom (napi 100km). Sőt, mostanában is utazom. Az esetek 95%-ában zenét hallgatok. Ezen kívül beszélgetek (Facebookon), híreket olvasok, Gyakorizom (:D). Ennek általában az a vége, hogy hazafele a településünk táblájánál felkapom a fejemet, hogy hoppá, megérkeztünk.
2021. febr. 1. 12:30
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Tessek. O is zenet hallgat

2021. febr. 1. 12:31
 10/14 anonim ***** válasza:
44%

Ha vezetsz, az nettó időveszteség, legalábbis ha nem brutális a menetidő különbsége a tömegközlekedéshez képest.

Ha utazol, akkor bizonyos feltételek mellett (*), de tudsz nézelődni, beszélgetni más ingázókkal*, videókat nézni, zenét hallgatni, elkezdeni/befejezni pár munkahelyi ügyet*, aludni, rövidebb telefonokat intézni*, chatelni, reggelizni*, telefonon játszani, tanulni, elmélkedni.

2021. febr. 1. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!