Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » 2 méteres karácsonyfával...

2 méteres karácsonyfával felengednek a villamosra?

Figyelt kérdés
Másképp nem tudjuk hazavinni, nincs autónk.
2020. dec. 14. 23:28
 1/4 anonim ***** válasza:
88%

Ha a megengedett poggyászméretbe belefér, akkor igen.

A Bkv-n talán: 20x20x200 cm

2020. dec. 14. 23:35
 2/4 anonim ***** válasza:
84%

Így van, 20x20x200 cm a limit. Nyilván nem szaladgál szabócentivel a villamosvezető, de a fenyőfa ezekbe a befoglaló méretekbe összehálózva sem nagyon fér bele. De az igazi probléma inkább az, hogy nehéz vele manőverezni, fel- és leszállni , ezért javaslom, hogy vegyetek kisebbet és igény esetén állítsátok asztalra.

(Tudom , miről beszélek, magam is többször szívattam meg magamat túl nagy fa cipelésével, tömegközlekedésen is. Aztán kisebbet vettem, mégis boldog volt az ünnep!)

2020. dec. 15. 06:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én már láttam a Blahán a mozgólépcsőn számítógépasztallal jöttek fel a metróból, fent el is ejtették, az ellenőrök nem büntették meg 😊 Már gondolkodok azon, hogy a költözést BKK-val oldom meg, kezdem mondjuk egy szekrénysorral 🤣🤣🤣🤣
2020. dec. 15. 15:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen, az a helyes válasz, hogy nem szabad, de nagy valószínűséggel nem fognak leszállítani, ha össze van kötve (hálózva) a fa.

Egy autóval nem rendelkező pesti ismerősöm a hétvégi házához a faanyag elég jelentős részét villamoson és HÉV-en hordta ki (komplett ajtószárnyakat is), csak az igazán extrém méretű dolgokat vitette ki valakivel autóval.

2020. dec. 16. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!