Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi a kedvenc tömegközlekedési...

Mi a kedvenc tömegközlekedési eszközötök?

Figyelt kérdés

Mivel utaztok szívesen? Tudom sokan ha tehetik, akkor mellőzik az effajta utazást, de azt is tudom hogy vannak megrögzött tömegközlekedő fanok.

Van kedvenc tömegközlekedési járművetek?

2020. dec. 11. 19:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Ikarus busz.
2020. dec. 11. 22:32
 12/28 anonim ***** válasza:
77%
Villamos, vonat. A buszokat kifejezetten nem szeretem.
2020. dec. 11. 22:44
 13/28 anonim ***** válasza:
72%
Repülő, egyértelmű :) A többit egyiket sem szeretem, mindenhova autóval járok. Régebben még vonatozni szerettem, de mióta van saját autóm már azt sem.
2020. dec. 12. 00:22
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Vonat
2020. dec. 12. 03:04
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Elsősorban a vonat, a verhetetlen tágassága és utazási komfortja miatt. A busz arra való, hogy kivigyen a vasútállomásra, reptérre.

De ezen felül a régi és/vagy különleges rendszereket szeretem: monorail, függővasút, különböző kötélpályák, siklóvasutak (főleg pl. ha villamos és sikló van kombinálva), fogaskerekű vonatok, talán még a tramtrain is ilyen kategória.

2020. dec. 12. 08:30
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a vonat a kedvencem, főleg a régebbi, Bhv típusú személykocsikban szeretek ülni, mert szerintem van egy sajátos hangulata. (bár sokaknak ezek a régi, zöld műbőr üléses kocsik egyenlőek a borzalommal. Mozdonyból a Gigant a kedvenc. Vonat után a sorrend, zárójelben a kedvenc járművel: villamos (Ganz CSMG), trolibusz (280T), metró (Ev3), buszra csak akkor szeretek ülni, ha Ikarus. Tehát a régi járgányokat kedvelem.
2020. dec. 12. 09:34
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Vonat. Ha jó a pálya, illetve a vonalvezetés, akkor rövid (varoson belül) és hosszú távon (leginkább országon belül) egyaránt a leggyorsabb lehetőség, kényelmes, egyenletes haladás. A mosdóhasználat, illetve evés lehetősége csak hab a tortán...
2020. dec. 12. 22:55
 18/28 anonim ***** válasza:
81%

Kisvárosban élek, és nekünk mindig volt autónk, úgyhogy én abban nőttem fel. Ha néha busszal, vonattal mentünk valahova, nekem az mindig élmény volt. Pesten meg a villamos, metró, igazából minden.

Felnőttként már inkább nyomaszt, ha Pesten villamosra, metróra szállok. Valahogy érezni a levegőben az emberek egymás iránti ellenszenvét, a gyanakvást, távolságtartást, miközben úgy utaznak, mint a heringek. Persze erről alapvetően nem az egyének tehetnek, csak ma már nem akkora élmény ez, mint kicsiként volt.

2020. dec. 14. 09:07
 19/28 Barnabas333 ***** válasza:
100%
Vonat,metró... Repülőn nem ültem még, csak permetező kisgépen :-)
2020. dec. 14. 11:40
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
#19: a permetező kisgép sokkal menőbb lehetett. :)
2020. dec. 14. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!