Villamos, vonat. A buszokat kifejezetten nem szeretem.
2020. dec. 11. 22:44
13/28 anonim válasza:
Repülő, egyértelmű :) A többit egyiket sem szeretem, mindenhova autóval járok. Régebben még vonatozni szerettem, de mióta van saját autóm már azt sem.
2020. dec. 12. 00:22
14/28 anonim válasza:
Vonat
2020. dec. 12. 03:04
15/28 anonim válasza:
Elsősorban a vonat, a verhetetlen tágassága és utazási komfortja miatt. A busz arra való, hogy kivigyen a vasútállomásra, reptérre.
De ezen felül a régi és/vagy különleges rendszereket szeretem: monorail, függővasút, különböző kötélpályák, siklóvasutak (főleg pl. ha villamos és sikló van kombinálva), fogaskerekű vonatok, talán még a tramtrain is ilyen kategória.
2020. dec. 12. 08:30
16/28 anonim válasza:
Nekem a vonat a kedvencem, főleg a régebbi, Bhv típusú személykocsikban szeretek ülni, mert szerintem van egy sajátos hangulata. (bár sokaknak ezek a régi, zöld műbőr üléses kocsik egyenlőek a borzalommal. Mozdonyból a Gigant a kedvenc. Vonat után a sorrend, zárójelben a kedvenc járművel: villamos (Ganz CSMG), trolibusz (280T), metró (Ev3), buszra csak akkor szeretek ülni, ha Ikarus. Tehát a régi járgányokat kedvelem.
2020. dec. 12. 09:34
17/28 anonim válasza:
Vonat. Ha jó a pálya, illetve a vonalvezetés, akkor rövid (varoson belül) és hosszú távon (leginkább országon belül) egyaránt a leggyorsabb lehetőség, kényelmes, egyenletes haladás. A mosdóhasználat, illetve evés lehetősége csak hab a tortán...
2020. dec. 12. 22:55
18/28 anonim válasza:
Kisvárosban élek, és nekünk mindig volt autónk, úgyhogy én abban nőttem fel. Ha néha busszal, vonattal mentünk valahova, nekem az mindig élmény volt. Pesten meg a villamos, metró, igazából minden.
Felnőttként már inkább nyomaszt, ha Pesten villamosra, metróra szállok. Valahogy érezni a levegőben az emberek egymás iránti ellenszenvét, a gyanakvást, távolságtartást, miközben úgy utaznak, mint a heringek. Persze erről alapvetően nem az egyének tehetnek, csak ma már nem akkora élmény ez, mint kicsiként volt.
2020. dec. 14. 09:07
19/28 Barnabas333 válasza:
Vonat,metró... Repülőn nem ültem még, csak permetező kisgépen :-)
2020. dec. 14. 11:40
20/28 anonim válasza:
#19: a permetező kisgép sokkal menőbb lehetett. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!