Mi a kedvenc tömegközlekedési eszközötök?
Figyelt kérdés
Mivel utaztok szívesen? Tudom sokan ha tehetik, akkor mellőzik az effajta utazást, de azt is tudom hogy vannak megrögzött tömegközlekedő fanok.
Van kedvenc tömegközlekedési járművetek?
2020. dec. 11. 19:18
2/28 anonim válasza:
Vonat. Nekem ez a legkényelmesebb, mert nincsenek hirtelen fékezések, kanyarodások. Lehet enni-inni a járművön, van wc.
5/28 anonim válasza:
Nekem a repülő, imádok repülni és utazni. Alig várom, hogy végre olyan legyen a világ mint a járvány előtt, bár félek tőle, már nem lesz ugyanolyan.
6/28 anonim válasza:
Bármi, csak régi legyen. Szovjet metró, Ikarus, régi Ganz villamosok, Ziu troli. :D
7/28 anonim válasza:
Imádok tömegközlekedni. Legyen szó buszról, vonatról, akármelyik tömegközlekedési formáról. Ilyenkor szeretek nézelődni, nem nekem kell foglalkozni a vezetéssel.
8/28 anonim válasza:
csatlakozom az #1-es,#2-es,#3-as véleményéhez. A három együtt verhetetlen.
(a repülés sem rossz, csak macerás az odavezető út)
10/28 anonim válasza:
Utálok és ezért kerülök is mindenféle tömegközlekedési járművet.
A belvárosban ha közeli a cél, akkor gyalogolok, messzebbre roller vagy bringa, városhatáron túl, autó.
Egyetlen "tömegközlekedési" eszköz van amire minden évben 1-2 alkalommal felülök, ez a lillafüredi kisvasút. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!