Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mit gondolhattak tegnap az...

Mit gondolhattak tegnap az Ócsa melletti vasúti pályán hagyott vagonban az utasok ?

Figyelt kérdés

A mozdonyvezető továbbment,az utasok meg egy órai várakozás után otthagyták a szerelvényt,és gyalog mentek tovább.

Hogy történhetett ilyen?

#MÁV #és az elhagyott vagon
2020. dec. 1. 21:10
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Véleményem továbbra is a 16.pontban szerint.

Tájékoztatni kell az utasokat.

2020. dec. 6. 08:28
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

"15/ Külön igazad van abban,hogy az első kocsiban kell utazni,abból nem lehet baj."

Kivéve, ha szembemenesztenek két vonatot mert akkor abból lezs a legnagyobb baj.

"Tájékoztatni kell az utasokat."

Kellett volna,de valszeg nem volt aki tájékoztassa őket. Ha a motorvezető elbxta és nem volt jegyvizsgáló a hátramaradt vonatrészben akkor ki tájékoztatta volna az utasokat? :D

2020. dec. 6. 11:25
 23/32 A kérdező kommentje:

22./ Képzeljétek,ha mindenki így végezné a feladatát,hogy csak megy,mint a barom,és nem szólna senki senkinek a munkavégzése közben.

Azért annyit megérdemeltek volna az utasok,hogy annyit mondanak már nekik: "Maradj ott a helyeden,te hülye,amíg küldjük a segítséget"-semmi többet csak ennyit".

Egyébként lehetett volna ebből komolyabb baj is, ha mondjuk az egyik vágány mellett gyalogló,esetleg idősebb emberrel valami történik.

Súlyos mulasztás történt,persze következmény nélkül.

2020. dec. 6. 16:07
 24/32 anonim ***** válasza:

De mégis ki mondta volna az utasoknak, hogy maradjanak a helyükön, ha egyszer nem volt ott vasutas?? Ha lett volna, akár csak egy munkából hazautazó bakter vagy kocsivizsgáló, akkor az telefonál nyilván valahová, akár csak a saját munkahelyére, hogy balhé van, azonnal szóljanak oda az illetékes forgalmi irodába. Aztán meg mondja a többieknek, hogy mit válaszoltak.

Egyszerűen egy alkalmatlan barom volt a mozdonyvezető is meg a jegyvizsgáló is. És ne hidd, hogy ez következmények nélkül marad. Mivel komoly munkaerőhiány van a MÁV-nál is, ezért kirúgni nemigen fogják őket, de hogy mennek a szőnyeg szélére, az a legkevesebb. Az is 99 %, hogy pénzbeli következménye lesz a dolognak az illető két vasutas számára.

2020. dec. 6. 16:20
 25/32 anonim ***** válasza:

"Azért annyit megérdemeltek volna az utasok,hogy annyit mondanak már nekik: "Maradj ott a helyeden,te hülye,amíg küldjük a segítséget"-semmi többet csak ennyit"."

Te most tényleg ennyire buta lennél, vagy csak minket idegesítesz?

2020. dec. 6. 16:22
 26/32 A kérdező kommentje:

25/ Igen,ennyire nem értem.

A BKV-nál is be szoktak mondani dolgokat a mikrofonba,főleg ha mondjuk valamiért le kell szállni.Ez azért elvárható lenne,ehhez nem kell még érettségi sem,csak egy kis paraszti ész,azt hittem ez azért rendelkezésre áll. Tévedtem.

A bűvös szó:a mikrofon.

Továbbra is gondolom,hogy veszélybe hozták a nyílt pályán az ajtókat kinyitogatni próbáló,majd a vasuti sinen gyalogló tájékozatlan utasokat.

Még jó hogy nem volt -10 C fok hideg....

2020. dec. 6. 19:49
 27/32 anonim ***** válasza:

"A BKV-nál is be szoktak mondani dolgokat a mikrofonba,főleg ha mondjuk valamiért le kell szállni."

Azt nem vagy hajlandó felfogni, hogy a balfsz motorvonatvezető véletlenül akasztotta le a hátsó két egységet, a vezetőállásból, kiszállás nélkül és ő abban a hitben indult el a megállóból, hogy minden a legnagyobb rendben van.

Ki a rák szólt volna bele a mikrofonba, amikor nem maradt ott senki a MÁVtól? Mit nem tudsz ezen egy hét után sem felfogni? Ez egy szerencsétlen véletlen volt, ott maradt két járműegység jegyvizsgáló és motorvonat vezető nélkül. Nem tudott senki szólni, mert nem volt ott senki. Felfogod végre? SENKI NEM VOLT OTT AKI SZÓLNI TUDOTT VOLNA!!!

"Továbbra is gondolom,hogy veszélybe hozták a nyílt pályán az ajtókat kinyitogatni próbáló,majd a vasuti sinen gyalogló tájékozatlan utasokat."

Nem a nyílt pályán történt, hanem Felsőpakony megállóhelyen, bent a faluban a peronon. Senkinek nem kellett sehova gyalogolnia a sineken.

"ehhez nem kell még érettségi sem,csak egy kis paraszti ész,azt hittem ez azért rendelkezésre áll."

Írod mindezt te :D :D :D :D

2020. dec. 6. 20:03
 28/32 A kérdező kommentje:

27! Kedves John Mc Clane/

" Abban a hitben indult el a megállóból,hogy minden a legnagyobb rendben van"- nem volt tükre sem? Tudnillik oda kell ilyenkor nézni,ha elindulok.Meggyőződöm,hogy minden rendben van-e?/KRESZ Oktatókönyv/

Hogy nem vette észre akkor meg, hogy elhagyott két egységet,akkor meg ezt nem értem.

Ha én húzok valamit magam után,akkor azt azért észre szoktam venni,ha elhagyom.

Itt valami nem kerek ...nem érzed?

2020. dec. 6. 20:16
 29/32 anonim ***** válasza:
Mi nem kerek? Az első egységből menesztett a jegyvizsgáló ezt meg megszokásból elindult. Naponta több száz millión hibáznak megszokásból, most pont épp egy mozdonyvezető. Na bumm. Most mi lesz?
2020. dec. 6. 20:28
 30/32 A kérdező kommentje:

Megszokásból elindulok...na bumm. Mi lesz?

A közlekedésben nem lehet megszokásból elindulni.Szerintem még a kötött pályás közlekedésben sem.Autózásban ebből van a bumm!

Ez a bajom,hogy nem vette észre. Ennyi.

2020. dec. 6. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!