Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért kell ilyen nehéznek...

Miért kell ilyen nehéznek lenniük a Bubi kerékpároknak?

Figyelt kérdés
2020. okt. 13. 17:05
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

"Arról volt szó, hogy az alacsony súlyú kerékpárokat nem részesítik plusz ponttal, így kizárva azokat. Nyilván azért, mert ebbe a kategóriába már drágább kerékpárok vannak."

Jah, persze "nyilván". Nyilván a pályázatírók is olyan hülyék mint te, hogy ha olcsó biciklit akarnak, akkor leírják, hogy 19 kg fölötti legyen a kerékpár.

Véletlenül se lenne egyszerűbb olyan pályázatot kiírni, amiben szerepel az ár.

2020. okt. 16. 11:18
 22/29 anonim ***** válasza:
Az is fontos szempont lehetett, hogy olyan szarnak kell lennie ennek a kiöz-biciklinek, hogy ne legyen érdemes ellopni.
2020. okt. 16. 12:14
 23/29 anonim ***** válasza:
#21: Értsd már meg, könyörgöm. A 19 kiló feletti kategóriába csak fémvázas kerékpár fér bele. Ezek az olcsó kerékpárok. Nem tudom hogyan írjam még le, hogy megértsd. Pályázatkiírásra nem szokás árat írni, mert akkor az kizárja a versenyzőket, mivel mindenki a fix árat jelölné meg. A kiírás lényege pont az, hogy a pályázók versenyezzenek egymással és mondják meg, hogy mennyiért tudják elvállalni a legyártást.
2020. okt. 16. 14:56
 24/29 anonim ***** válasza:

"Nem tudom hogyan írjam még le, hogy megértsd."

Azért nem tudod, hogy írjad le, mert nincs semmi értelme annak, amit írsz.

2020. okt. 16. 15:05
 25/29 anonim ***** válasza:
Akkor halljuk a te verziódat. Miért 19kg feletti kerékpárokra van kiírva a pályázat?
2020. okt. 16. 15:10
 26/29 anonim ***** válasza:

A 8. válaszban éppen azt írtam le, hogy nem értem ennek az okát.

Gondolom ugyanaz, mint a Lánchídnál, hogy nem képesek egy normális pályázatot kiírni azok, akiknek ez lenne a feladatuk.

2020. okt. 16. 15:13
 27/29 anonim ***** válasza:
80%

Vagy még jobb okot tudok:

Az illetékesek már rég tudják, hogy melyik gyártótól milyen biciklit fognak venni, és a pályázat csak azért van, hogy törvényesen legyen lebonyolítva.

2020. okt. 16. 15:20
 28/29 anonim ***** válasza:
Esetleg valaki be tudja linkelni a pályázatkiírást? Próbálom megtalálni, de nem találom sehol.
2020. okt. 16. 15:40
 29/29 anonim ***** válasza:
2020. okt. 16. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!