Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A BKK Mol Bubinál miért nem...

A BKK Mol Bubinál miért nem lehet tandem kerékpárokat is kölcsönözni? Legalább néhányat beszerezhetnének.

Figyelt kérdés

2017. márc. 12. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg olyan mérhetetlenül kicsi rá az igény, hogy nem éri meg. Ha egyáltalán tudnak róla, hogy van rá igény.

Mi nem fogjuk megoldani, írj nekik, és ha elég sokan kérik, biztos megfontolják az igény megvalósítását.

2017. márc. 12. 17:10
 2/4 Donald J. Trump ***** válasza:
100%
Mert 2 együléses kerékpárt elvihet 2 ember is, de ha csak egy tandem áll a gyűjtőben, azt nem viheti el 1 ember.
2017. márc. 12. 17:11
 3/4 Fatal_3rror_ ***** válasza:
100%
Most gondolj bele, van 100+ állomás és 1200+ bicikli. Tandemre meg vannak direkt kölcsönzőhelyek ahol meg van oldva hogy aki elviszi az vissza is hozza.
2017. márc. 12. 20:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is kicsi rá az igény. A Bubi az nem olyan, mint egy szabványos biciklikölcsönző. 30 percen belül le kell rakni egy dockolóba a biciklit, hogy ne kezdjen el használati díjat számolni. Arra való, hogy kibérelsz egyet, eltekersz A-ból B-be, majd ott lerakod azonnal a dokkolóba. Bár én még sosem használtam tandem biciklit, de ahogy én látom a tandemeket nem pont így szokták használni.

Tandemet rengeteg helyen tudsz bérelni Budapesten amúgy.

2017. márc. 24. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!