Miért kell ilyen nehéznek lenniük a Bubi kerékpároknak?
Figyelt kérdés
2020. okt. 13. 17:05
11/29 anonim válasza:
Miért lenne offos? Maximum a festék törik le róla.
12/29 anonim válasza:
"A logikus magyarázat tehát az, hogy költséghatékonyak próbáltak lenni. Minél olcsóbb valami, annál több rajta a profit."
Mert ha valami nehéz akkor olcsó? Nem értem a gondolatmenetedet.
13/29 anonim válasza:
A fém váz a legolcsóbb konstrukció.
14/29 anonim válasza:
A 18 kilós biciklik is fém vázból lennének.
16/29 anonim válasza:
Nem tudom miért te teszed ki a kérdőjeleket, miközben a te gondolatmeneted az érthetetlen. Az volt a kérdése a kérdezőnek, hogy miért írják elő a pályázatban a kerékpár súlyát. Erre eddig egy logikus válasz se érkezett.
17/29 anonim válasza:
Mi érthetetlen ezen? A legolcsóbb fém vázzal rendelni a kerékpárt. Ha karbonból vagy más anyagból készítenék, akkor az drágább lenne. Drágább termék = kevesebb profit. Ha ezt nem érted, akkor aludj rá egyet.
18/29 anonim válasza:
Mégegyszer felteszem a kérdést. Miért írják elő a kerékpár súlyát a pályázatban? Ha fémvázast szeretnének, akkor miért nem azt írják bele, hogy csak fémvázzal lehet pályázni?
19/29 anonim válasza:
Nem írják elő, a kérdező nem is kérdezett ilyet. Arról volt szó, hogy az alacsony súlyú kerékpárokat nem részesítik plusz ponttal, így kizárva azokat. Nyilván azért, mert ebbe a kategóriába már drágább kerékpárok vannak. Így a pályázó vagy bevállalja, hogy nem indul, mert úgy sem tud nyerni vagy ne adj isten bevállalja, hogy potom pénzért odaadja a kerékpárját, ami jó nekünk.
20/29 anonim válasza:
Már hogyne lenne összefüggés... Egy 20 kilós acélvázas bicaj hidd el, hogy tovább fogja az utcán bírni random emberek kőkemény leszarom-nemazenyém attitűdjét, mintha karbonvázas bicaj lenne. Még ötletnek is borzalmas.
Illetve a 6-os válaszomban én is írtam, hogy nyilván költségvetés csökkentése is cél volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!