Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért kell ilyen nehéznek...

Miért kell ilyen nehéznek lenniük a Bubi kerékpároknak?

Figyelt kérdés
2020. okt. 13. 17:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Miért lenne offos? Maximum a festék törik le róla.
2020. okt. 16. 00:25
 12/29 anonim ***** válasza:

"A logikus magyarázat tehát az, hogy költséghatékonyak próbáltak lenni. Minél olcsóbb valami, annál több rajta a profit."

Mert ha valami nehéz akkor olcsó? Nem értem a gondolatmenetedet.

2020. okt. 16. 00:29
 13/29 anonim ***** válasza:
88%
A fém váz a legolcsóbb konstrukció.
2020. okt. 16. 00:33
 14/29 anonim ***** válasza:
A 18 kilós biciklik is fém vázból lennének.
2020. okt. 16. 00:34
 15/29 anonim ***** válasza:
???
2020. okt. 16. 00:42
 16/29 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért te teszed ki a kérdőjeleket, miközben a te gondolatmeneted az érthetetlen. Az volt a kérdése a kérdezőnek, hogy miért írják elő a pályázatban a kerékpár súlyát. Erre eddig egy logikus válasz se érkezett.
2020. okt. 16. 00:47
 17/29 anonim ***** válasza:
Mi érthetetlen ezen? A legolcsóbb fém vázzal rendelni a kerékpárt. Ha karbonból vagy más anyagból készítenék, akkor az drágább lenne. Drágább termék = kevesebb profit. Ha ezt nem érted, akkor aludj rá egyet.
2020. okt. 16. 00:55
 18/29 anonim ***** válasza:
Mégegyszer felteszem a kérdést. Miért írják elő a kerékpár súlyát a pályázatban? Ha fémvázast szeretnének, akkor miért nem azt írják bele, hogy csak fémvázzal lehet pályázni?
2020. okt. 16. 01:06
 19/29 anonim ***** válasza:
Nem írják elő, a kérdező nem is kérdezett ilyet. Arról volt szó, hogy az alacsony súlyú kerékpárokat nem részesítik plusz ponttal, így kizárva azokat. Nyilván azért, mert ebbe a kategóriába már drágább kerékpárok vannak. Így a pályázó vagy bevállalja, hogy nem indul, mert úgy sem tud nyerni vagy ne adj isten bevállalja, hogy potom pénzért odaadja a kerékpárját, ami jó nekünk.
2020. okt. 16. 01:19
 20/29 anonim ***** válasza:
71%

Már hogyne lenne összefüggés... Egy 20 kilós acélvázas bicaj hidd el, hogy tovább fogja az utcán bírni random emberek kőkemény leszarom-nemazenyém attitűdjét, mintha karbonvázas bicaj lenne. Még ötletnek is borzalmas.

Illetve a 6-os válaszomban én is írtam, hogy nyilván költségvetés csökkentése is cél volt.

2020. okt. 16. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!