Titeket nem zavar, hogy a tömegközlekedèsen potenciàlis bűnözőkkel utazunk együtt??? 10000-ért???? Komolyan felháborító, milyen emberek szállnak fel, rendesen félek tőlük. Nem hiszem el, hogy semmit nem lehet tenni!!
Nem kell bustra/villamosra szállnod.
Gyalogolva a járdán is jöhet veled szemben egy zakkant, tomrggyilkos hajlammal.
Pedig a 44-esnek van igaza!
Csak hogy érthető legyen az összevissza törlések után is ez a 44-es válasz : "Kérdező ne minősítsd magad a trágár ömlengéseddel, eddig legalább csak hisztis volták, most lementél egy részeg kocsis szintjére."
Látod kérdező van valami, amiben egyetértünk, ez nem az én szellemi szintem, ez a tiéd, és ez az enyémnél jóval alacsonyabb.
Mellesleg az egyedüli működőképes megoldást miszerint akkor ne vedd igénybe a tömegközlekedést, meg konstansan lesöpröd az asztalról. Mit gondolsz miért írta itt valaki, hogy várod a BMWs palit és ez a bajod, hogy nincsen. Te gyalogolni nem akarsz, biciklizni nem akarsz, autózni nem akarsz. Akkor ez micsoda, hisztizés. Te itt most előadod, hogy mit valami buszra kényszerített Puzsér lebegsz a képzelt szellemi felsőbbrendűségedben és lesajnáló pillantásokat engedsz Magyarisztán mocsarára két megálló között, és azt sem veszed észre, hogy te éppúgy a része vagy ennek, és fenntartója és elősegítője, mint azok, akiket ezért megvetsz.
Ez a kérdésnek álcázott pszichoterápia pontosan azt a célt szolgálja, hogy lelki muníciót kapjon képzelt felsőbbrendűség tudatod.
Egyébként ha nem kértél volna mostanra elhagytam volna a kérdést, -mert rohadtul nincs értelem válaszolni- csak neked tudnod kéne mikor kell abbahagyni, de mivel ez pont arról szól, hogy jól odamondogathass, így megértem, majd este visszanézek a következő felvonásra.
Kérdező!
Emlékszel a nem távoli múltban történt pécsi egyetemista esetére?
Sportlövő volt a srác és semmi előjele, hogy bekattan.
No és az egyetem nem csozek gyűjtőhelye.
.
Minél jobban próbálod bizonyítani igazadat, annál kevésbé sikerül - és annál rosszabb véleményt alakítasz ki magadról.
Senki ne kérje számon senkitől, hogy nem tesz semmit, ha neki is megvan a lehetősége cselekvésre, de sunyít!
(Gondolok itt: telefon a rendőrségre.)
26 vagyok.
Viperával járok, barátnőm pedig paprika spray-el.
Ajnálom utóbbit neked is.
Nem vitatkozom a kérdezővel, mert nem akarok az ő szintjén osztozni.
Kérdező! - áruljad el, légyszives, hol, melyik gondolatolvasó iskolát jártad, hogy a körülnéző szeméből ki tudod olvasni, nem ismerőst keresve néz körül, hanem olyat keres, akit ki lehet (és érdemes!) rabolni!
Tudod, hogy az alaptalan vádaskodás büntetőjogi tétel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!