Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Titeket nem zavar, hogy a...

Titeket nem zavar, hogy a tömegközlekedèsen potenciàlis bűnözőkkel utazunk együtt??? 10000-ért???? Komolyan felháborító, milyen emberek szállnak fel, rendesen félek tőlük. Nem hiszem el, hogy semmit nem lehet tenni!!

Figyelt kérdés
2020. aug. 15. 12:23
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:
Igen egyetértek az utolsó mondatoddal sajnos. Amúgy az M3-as potlón volt ez konkrétan, de igazàból bármelyiket írhattam volna, mert sajnos tudnék.
2020. aug. 15. 17:36
 12/50 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, ha ennyire zavar, hogy mások is vannak a buszon, akkor menjél gyalog. Mert amit te előadsz az hiszti vagy egyenesen paranoia.

Most mennyire reális az, hogy egy buszon kirabolnak valakit? Érted ahol ott egy csomó ember+buszvezető. Teljesen hihető, hogy "potenciális áldozatokra" vadásztak. Igen csak videofelvétel meg harminc-negyven tanú lett volna, minden okos bűnöző így dolgozik...ja nem!

2020. aug. 15. 17:50
 13/50 anonim ***** válasza:
73%

És akkor most zárják ki az utazásból azt, aki szerinted azt nézegeti, hogy kit lehet kirabolni? Vagy mi lenne a megoldás?

Meg amúgy hogy jön ide a bérletár?

Ha olcsóbb lenne a havibérlet, akkor nem zavarna, ha lopkodnak és üvöltöznek a buszon?

2020. aug. 15. 17:53
 14/50 A kérdező kommentje:
12 örülök, h burokban élsz. Neked a villamoson lévő késelés is csak fikció volt ugye? Javaslom menj fel a BKK oldalàra és görgess. Pontosan ilyen panaszokat fogsz olvasni, amire a BKK válasza burkoltan az volt, hogy nem kockáztathatják az ellenőrök testi épségét(mikor arról volt szó, hogy miért nem tesznek valamit) Mint írtam, nyugodtan lehet személyeskedni, a probléma attól még valós. De látom bőven van, aki táplálja.
2020. aug. 15. 18:16
 15/50 anonim ***** válasza:
0%
Nálunk elég gyakori a buszon való lopás, csak a sértettek általában észre sem veszik hogy kizsebelik őket, max otthon de akkor már tök min1.
2020. aug. 15. 18:19
 16/50 A kérdező kommentje:
13 igen, azt gondolom ennyi pénzért már joggal várom el, hogy esetleg legyen valamiféle biztonsàg..
2020. aug. 15. 18:20
 17/50 A kérdező kommentje:
Felszállok az Aranynàl pár nappal ezelőt és egy kinézetre hajléktalan hölgy ült az egyik ülésen, mellette lévőn pedig egy kés volt és az össze mellette elhaladó ám odakiabàlta, hogy “takarodj, vagy megszúrlak”. És mondom ott volt a mellette a kés. Senki nem szólt semmit azalatt az egy megálló alatt (inkább leszálltam). Nem újkeletű a dolog és bocs, de akkor sem gondolom, hogy ezek normàlis dolgok egy tömegközlekedésen, amiért igen, nem kevés pénzt fizetek.
2020. aug. 15. 18:25
 18/50 A kérdező kommentje:
Elhaladó àm=elhaladónak (autocorrect)
2020. aug. 15. 18:26
 19/50 anonim ***** válasza:
72%

' ám odakiabàlta, hogy “takarodj, vagy megszúrlak” '

...és senkinek nem volt telefonja, vagy ha volt, nem volt elég esze ahhoz, hogy rendőrt hívjon.

Tán tetszett a borzongás?

2020. aug. 15. 18:32
 20/50 A kérdező kommentje:
19 igen képzeld, senki nem csinàlt semmit. Elkerülték, arrébb álltak, de senki nem szólt se a sofőrnek, se senkinek. Én jegyeztem meg a sofőrnek egyedül, mikor egy megàlló után leszálltam, de megköszönte és ment tovàbb.
2020. aug. 15. 18:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!