Szerettek vonatozni?
Köszi mindenki,
#13 as, tőlem zöld pipa ment neked is .
De most komolyan belém kell kötni amiért én kényelmesnek találom? :D
A vonalon tök örült mindenki a Flirt kocsiknak, úgyhogy Esztergomtól Budapestig köss bele mindenkibe..... :D
A klímát azért szeretem mert nem ájulok el nyáron (ezt vedd szó szerint, fülledt 50 fokban simán összeestem anno a klímamentes szupi vonaton), és határozottan van a régi vonatoknak egy "régivonat-szaga". A Flirt-ön is sokszor büdös van, mert büdösek az utasok, de legalább a háttérben nincs az a fura bűz.
De hogy lehet azt tényként kezelni, hogy mi kényelmes és mi nem? :DDD Nekem pl. az "A" Mecik borzasztóan kényelmetlenek utazáshoz, elfogadom ha valaki szereti.
Azt is elfogadom hogy 2 órás úton kényelmetlen a Flirt. De én 40 perceket ülök rajta, semmi problémám vele.
Akkor se fogom kényelmetlennek érezni, ha még 1000 kommentet írsz erről.... :D
Szivesen megyek bárhova vonattal, de sajnálom, hogy ennyire kiszámíthatatlan és nem megoldott a késés sem.
Pl: Ha engednék a szerelvényeket 120 helyett 130-al menni, hogy behotzzák a késést, akkor nem lenne gáz. De a random 20-40-60p késések viccesek._
Autóval majdnem olcsóbban és hamarabb eljutok BP-ről Debrecenbe. Sőt. BP-Debrecen 2.5 óra + késés. De mivel nem Debrecenben lakom, ezért kell még 25km-t utaznom, ezért máris +1 óra buszozás. Autó itt nyert.
Ha lenne 160-as vonal végre ott, akkor lehet hogy többet mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!