Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szerettek vonatozni?

Szerettek vonatozni?

Figyelt kérdés
Merre szoktatok járni,hol vannak a legrégebbi,mozdonyok,vagonok és a legrosszabb sínhálózat,sínpálya?

2020. jún. 29. 12:36
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Köszi mindenki,

#13 as, tőlem zöld pipa ment neked is .

2020. júl. 2. 22:41
 22/27 anonim ***** válasza:
78%
Gyűlölöm. Bármilyen napot és programot képes aláásni. Múltkor elindultam tesómat meglátogatni, leszakadt a felsővezeték. Fáradtan azt hittem mindjárt otthon pihenhetek munka után, leszakadt a felsővezeték. Rendszerek a késések, büdös és koszos a legtöbb vonat. Némelyik zónázó a mai napig kiselejtezett roncs (20:50-es keletiből például). A ruháimnak mire hazaérek jellegzetes szaga lesz a vonattól. Mosdóban kb soha sincs víz és az állapota is katasztrófa.
2020. júl. 3. 11:16
 23/27 A kérdező kommentje:
Értem,Borsodban akkor gondolhatod mi van,én ott lakom.
2020. júl. 3. 11:19
 24/27 anonim ***** válasza:
63%

De most komolyan belém kell kötni amiért én kényelmesnek találom? :D

A vonalon tök örült mindenki a Flirt kocsiknak, úgyhogy Esztergomtól Budapestig köss bele mindenkibe..... :D

A klímát azért szeretem mert nem ájulok el nyáron (ezt vedd szó szerint, fülledt 50 fokban simán összeestem anno a klímamentes szupi vonaton), és határozottan van a régi vonatoknak egy "régivonat-szaga". A Flirt-ön is sokszor büdös van, mert büdösek az utasok, de legalább a háttérben nincs az a fura bűz.

De hogy lehet azt tényként kezelni, hogy mi kényelmes és mi nem? :DDD Nekem pl. az "A" Mecik borzasztóan kényelmetlenek utazáshoz, elfogadom ha valaki szereti.

Azt is elfogadom hogy 2 órás úton kényelmetlen a Flirt. De én 40 perceket ülök rajta, semmi problémám vele.

Akkor se fogom kényelmetlennek érezni, ha még 1000 kommentet írsz erről.... :D

2020. júl. 3. 12:03
 25/27 anonim ***** válasza:
63%
*javítás: "A" Merci (autó)
2020. júl. 3. 12:04
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
A Flirt kényelmetlen már egy 1 óra 10 perces úton is. Ugyanis elővárosi vonatnak szánták. Arra tervezték, hogy az emberek nem ülnek rajta ennyit.
2020. júl. 3. 21:16
 27/27 anonim ***** válasza:

Szivesen megyek bárhova vonattal, de sajnálom, hogy ennyire kiszámíthatatlan és nem megoldott a késés sem.

Pl: Ha engednék a szerelvényeket 120 helyett 130-al menni, hogy behotzzák a késést, akkor nem lenne gáz. De a random 20-40-60p késések viccesek._

Autóval majdnem olcsóbban és hamarabb eljutok BP-ről Debrecenbe. Sőt. BP-Debrecen 2.5 óra + késés. De mivel nem Debrecenben lakom, ezért kell még 25km-t utaznom, ezért máris +1 óra buszozás. Autó itt nyert.

Ha lenne 160-as vonal végre ott, akkor lehet hogy többet mennék.

2020. júl. 14. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!