Melyik metróval szerettek a legjobban közlekedni?
2-es, jó ácsorgást a dugóban.
Kérdező, nekem a bakui metró Nariman Narimanov - Bakmil szárnyvonala az egyik kedvencem, mert teljesen beteg az egésznek a koncepciója is. Lepattant járművek, használhatatlan menetrend, amolyan igazi antimetró az egész.
A másik pedig a moszkvai Szokolnyicseszkaja vonal, amit az építészete miatt csodálok.
Budapesten?
Éppen amelyik útba esik.
Amúgy nekem Moszkva metrói tetszenek a legjobban, de inkább az állomás részei.
Londoni metró meg abból jó, hogy sok, különféle útbonalon tud haladni és nincs olyan röghözkötöttség, mint Bp.-en.
Rómában nem tudom mennyire elterjedt, de ott volt szerencsém olyan állomáshoz is, ahol külön peron volt a le és a felszálló utasok részére. Ez Budapesten sem lenne rossz, mert nincs az, hogy a felszállni készülő utasok miatt, nem tudsz haladni és ha akkor érkezel a megállóba, mint a metró, akkor is el tudod érni, mert a járműtől távozó tömegen sem kell keresztül vergődnöd magad (ez főleg akkor jó, mikor 10 percenként követi egymást a metró).
5-ös :)
Na jó, viccen kívül a 3-as :) Remélem a felújítás után nem fog elveszni a varázsa :) Nem változik nagyon a metróhang stb :)
"2-es, jó ácsorgást a dugóban."
Kösz a kedvességed, kár hogy el elhet kerülni autóval is a dugókat. :D
4-essel.
Tágas, fényes, modern állomások, plusz sosincs rajta őrjítő tömeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!