Szerettek vonatozni?
8-as! "kényelmes Flirt vonatok vannak"
Durván nem igaz, a FLIRT sok minden, de nem kényelmes, gyakorlatilag épp az a baj vele, hogy rohadtul kényelmetlen, egyszer utazz egy Bhv-n és utána átülsz FLIRT-re megdöbbentő lesz a különbség a Bhv kocsi javára.
"hol vannak a legrégebbi,mozdonyok,vagonok és a legrosszabb sínhálózat,sínpálya?"
Ebben nagy a konkurencia, de az kijelenthető, hogy a teljes magyarországi vasúthálózat azonnali, teljes körű felújításra szorul, a járműpark nagy része pedig azonnal cserélendő.
Ízlés kérdése, nekem az előző klíma nélküli, szakadt üléses, összefirkált, büdös vonatokhoz képest amikkel ezelőtt jártam, ezek határozottan kényelmesnek számítanak. :D
15! Nem ízlés kérdése, mondtam már fel kell ülni egy Bhv-ra két órát aztán egy FLIRT-re két órát, az egyik után így fogsz felkelni: Jaj de kényelmetlen egy szar, - ez pedig a FLIRT lesz. Nem azért mondom ,mert annyira szeretem a retro kocsikat, hanem mert a FLIRT meg a legtöbb mai motorvonat utazási szempontból egyszerűen rossz. Kényelmetlen, nem ergonomikus, tele dobogókkal stb. Tehát ez nem ízlés kérdése, ízlés kérdése, hogy melyik a kedvenc színed.
Ma van egy trend miszerint a tömegközlekedési eszközöket kényelmetlenné teszik, a FLIRT ennek a része, a pontos okot nem tudta eddig igazán senki sem megmondani, mert senki sem fog pisztolyt a tervezők fejéhez, hogy ilyenné alakítsák őket, csak gondolom a jó öreg "szarunk rá, hogy mi az utasnak a jó" mentalitás érvényesül.
Amúgy nézzük csak a "problémáidat"
klíma nélküli, szakadt üléses, összefirkált, büdös
klíma nélküli -ez ízlés kérdése én sosem értettem, miért rajonganak páran a klímáért, de oké, biztos van aki szereti
szakadt üléses -tehát a tisztel utasok csinálták, és lehetett volna javítani, és ugyanígy járhat a FLIRT is
összefirkált -dettó, majd mikor a FLIRT lesz húsz éves az lesz összefirkálva, ha nem takarítják
büdös - ne mond már, hogy a FLIRT nem, egyszerűen minden vasúti járműnek van egy jellegzetes szaga, aminek egy része
Erre mondom, hogy ez nem ízlés kérdése, ezek tény kérdések, és a FLIRT utas szempontból kényelmetlen.
Még a FLIRT "kényelmességéről" érdemes elolvasni a válaszokat:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__tomegkozlekedes__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!