Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szerettek vonatozni?

Szerettek vonatozni?

Figyelt kérdés
Merre szoktatok járni,hol vannak a legrégebbi,mozdonyok,vagonok és a legrosszabb sínhálózat,sínpálya?

2020. jún. 29. 12:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
20%

8-as! "kényelmes Flirt vonatok vannak"

Durván nem igaz, a FLIRT sok minden, de nem kényelmes, gyakorlatilag épp az a baj vele, hogy rohadtul kényelmetlen, egyszer utazz egy Bhv-n és utána átülsz FLIRT-re megdöbbentő lesz a különbség a Bhv kocsi javára.

2020. jún. 29. 22:32
 12/27 anonim ***** válasza:
87%
Szeretem a vonatokat, mint olyat, de vonatozni a vasúthálózatunk miatt nem szeretek, mert borzalmasan sok idő elmegy vele. Majd ha az ország legtávolabbi pontjába is 2 óra el lehet vonatozni, akkor szeretni fogok vonatozni is...
2020. jún. 30. 00:24
 13/27 anonim ***** válasza:
27%
Kérdező, szólhattál volna, hogy csak a vonatozást istenítő válaszokra vagy kíváncsi...
2020. jún. 30. 07:09
 14/27 anonim ***** válasza:
76%

"hol vannak a legrégebbi,mozdonyok,vagonok és a legrosszabb sínhálózat,sínpálya?"

Ebben nagy a konkurencia, de az kijelenthető, hogy a teljes magyarországi vasúthálózat azonnali, teljes körű felújításra szorul, a járműpark nagy része pedig azonnal cserélendő.

2020. jún. 30. 07:47
 15/27 anonim ***** válasza:
80%

Ízlés kérdése, nekem az előző klíma nélküli, szakadt üléses, összefirkált, büdös vonatokhoz képest amikkel ezelőtt jártam, ezek határozottan kényelmesnek számítanak. :D

2020. jún. 30. 08:24
 16/27 anonim ***** válasza:
74%
Én imádok vonatkozni 🤣 Mindegy, hogy régi vagy új vonat, lepukkant vagy modern pálya, csak menjen 🙂 Megvan a 40-el döcögésnek is a maga élménye 🤣
2020. jún. 30. 11:56
 17/27 anonim ***** válasza:
33%

15! Nem ízlés kérdése, mondtam már fel kell ülni egy Bhv-ra két órát aztán egy FLIRT-re két órát, az egyik után így fogsz felkelni: Jaj de kényelmetlen egy szar, - ez pedig a FLIRT lesz. Nem azért mondom ,mert annyira szeretem a retro kocsikat, hanem mert a FLIRT meg a legtöbb mai motorvonat utazási szempontból egyszerűen rossz. Kényelmetlen, nem ergonomikus, tele dobogókkal stb. Tehát ez nem ízlés kérdése, ízlés kérdése, hogy melyik a kedvenc színed.

Ma van egy trend miszerint a tömegközlekedési eszközöket kényelmetlenné teszik, a FLIRT ennek a része, a pontos okot nem tudta eddig igazán senki sem megmondani, mert senki sem fog pisztolyt a tervezők fejéhez, hogy ilyenné alakítsák őket, csak gondolom a jó öreg "szarunk rá, hogy mi az utasnak a jó" mentalitás érvényesül.

Amúgy nézzük csak a "problémáidat"

klíma nélküli, szakadt üléses, összefirkált, büdös

klíma nélküli -ez ízlés kérdése én sosem értettem, miért rajonganak páran a klímáért, de oké, biztos van aki szereti

szakadt üléses -tehát a tisztel utasok csinálták, és lehetett volna javítani, és ugyanígy járhat a FLIRT is

összefirkált -dettó, majd mikor a FLIRT lesz húsz éves az lesz összefirkálva, ha nem takarítják

büdös - ne mond már, hogy a FLIRT nem, egyszerűen minden vasúti járműnek van egy jellegzetes szaga, aminek egy része

Erre mondom, hogy ez nem ízlés kérdése, ezek tény kérdések, és a FLIRT utas szempontból kényelmetlen.

2020. júl. 1. 22:14
 18/27 anonim ***** válasza:
29%
aminek egy része* az utasoktól származik
2020. júl. 1. 22:15
 19/27 anonim ***** válasza:
84%

Még a FLIRT "kényelmességéről" érdemes elolvasni a válaszokat:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__tomegkozlekedes__..

2020. júl. 1. 22:18
 20/27 anonim válasza:
89%
Én szeretek vonatozni,közben az elsuhanó tájat nézni.
2020. júl. 2. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!