Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi a véleményetek a 4-es 6-os...

Mi a véleményetek a 4-es 6-os villamosról?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztem Pestre és a sulimig a 4-es 6-os villamossal kell mennem, viszont sok ,,rosszat” hallottam róla, pl: mindig balhé van, mindig tele van drogos emberekkel, stb. Tényleg így van? Ti szoktatok ezzel közlekedni?

2020. jún. 23. 20:22
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Nem akarok metrózni, jó a villamos.
2020. jún. 23. 23:19
 32/46 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, miből következtettél arra, hogy Bp-en a 4-6-os villamoson utazás kb. egyenértékű egy rió de janeiro-i favella-túrával? :-D :-D
2020. jún. 24. 09:55
 33/46 A kérdező kommentje:
Nem tudom 😂
2020. jún. 24. 09:59
 34/46 anonim ***** válasza:
91%

Takarítsd ki a negatív paranoiákat a fejedből!

Viselkedj lazán, de azért a kellő óvatosság nem árt. Pl. a táskádat magad elé veszed, ha tömegben utazol. De ennél nagyobb para nem szükséges.

2020. jún. 24. 10:42
 35/46 anonim ***** válasza:
91%
A legnagyobb gondot nem a drogosok és a balhé fogja okozni, hanem hogy a reggeli csúcsban nem igazán fogsz kényelmesen felférni az első érkező járatra, mert annyira tele van. Én ilyenkor a harmadikat is megvárom, ha csak azon van annyi hely, hogy ne kelljen végig az ajtóban kuporognom, és az összes megállóban leszállni, majd vissza.
2020. jún. 24. 11:37
 36/46 A kérdező kommentje:
#35: igen, ezt gondoltam, de nem igazán lesz időm megvárni a következőt. Vagy ezek gyorsan jönnek?
2020. jún. 24. 11:40
 37/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem veszélyes kimondottan.

Nagyon zsúfolt, a Combino irtó levegőtlen (szerintem belső levegőt keringtet csak és állandóan zárt) és lassú (megálló minden bokorban, ahol sokáig áll).

Ezek miatt én kerülöm, ha lehet. Meg én pl alapból nehezen viselem a belvárost.

De nem különösebben veszélyes.

Annyit javaslok, hogy mindenképp a villamos közepefelé szállj fel. A legtöbb ember azt nézi, hogy leszállás után "jó" legyen, ezért a 2 végén jóval többen vannak.

Plusz érdemes nem megállni a 2 ajtó közötti térben.

A Nyugatinál belülről is ki fogsz tudni jönni, de legalább nem (annyian) lesznek az intim szférádban.

2020. jún. 24. 11:47
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően kimegy az egyik a megállóból, és már ott a másik. A gond akkor van, ha 5 percig nem érkezik semmi, mert az 100%, hogy tele lesz.
2020. jún. 24. 11:47
 39/46 anonim ***** válasza:
100%

36, menj fel a BKK honlapjára, ott a menetrend!

Most egyben van a 4-6, mert felújítás van a déli szakaszon (a te szakaszodat nem érinti)

[link]

Csúcsidőben 2percenként jár!

2020. jún. 24. 11:55
 40/46 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek!!
2020. jún. 24. 12:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!