Mi a véleményetek a 4-es 6-os villamosról?
Figyelt kérdés
Nemrég költöztem Pestre és a sulimig a 4-es 6-os villamossal kell mennem, viszont sok ,,rosszat” hallottam róla, pl: mindig balhé van, mindig tele van drogos emberekkel, stb. Tényleg így van? Ti szoktatok ezzel közlekedni?2020. jún. 23. 20:22
1/46 anonim válasza:
Azt mondod azzal kell menned, akkor látod milyen, nem?
2/46 anonim válasza:
Azért annyira nem vész, viszont békeidőben a tömeg elviselhetetlen rajta, valamint minden nyáron feltúrják. Ebből a pénzből inkább 6-os metrót kéne építeni a helyére.
3/46 A kérdező kommentje:
1. válaszoló : lehet kicsit rosszul fogalmaztam, inkább akkor úgy mondom, hogy kellene... mivel még nem volt alkalmam az új suliba menni.
2020. jún. 23. 20:28
4/46 anonim válasza:
Annyira vészes csak, amennyire hajlamos mindenki eltúlozni a saját negatív élményét. ELŐFORDUL rajta bolond nő (youtube-on talán video is van róla), ordibáló csöves, meg néhány érdekes alak néha, de azért nem 0-24. Nem vészes, nem idiótákkal van azért tele.
A bkk-ról úgy általánosságban viszont egyébként se tudnék sok jót elmondani, ebből kiemelni a 4/6-ost butaság szerintem. Pozitívum talán, hogy modern.
5/46 anonim válasza:
Mivel egy világváros legforgalmasabb vonala, ami érinti a város gazdag és szegény környékeit egyaránt, természetesen kapsz rajta egy jó keresztmetszetet a magyar városi társadalomról. De hogy mindig balhé lenne meg drogosok? Én nagyon nem ezt tapasztaltam. Tömeg , na az van rajta, így zsebtolvajok is, de az viszonylag jól kivédhető veszély.
6/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket. Majd túlélem valahogy😅
2020. jún. 23. 20:49
7/46 anonim válasza:
Túl hát, emiatt ne aggódj :) 5. válaszolót annyival kiegészíteném, hogy a zsebtolvajok leginkább turistákat és alvó embereket szemelnek ki, az átlag magyarban szerencsére (?) már kialakult egy egészséges fokú bizalmatlanság ahhoz, hogy figyeljen a cuccaira.
8/46 anonim válasza:
Teljesen okés. Nyilván előfordulnak rajta ilyen-olyan formák, ez elkerülhetetlen, de azért nem fognak beléd kötni, ahhoz túl tömött.
9/46 A kérdező kommentje:
Igazából csak azért ,, félek” mert alacsony vékony lány vagyok, és ahonnan jövök ott sokszor beszólogatnak nekem a férfiak és nem igazán tudom megvédeni magam... Pest meg nagy város.
2020. jún. 23. 21:07
10/46 anonim válasza:
Ha tömeg van, akkor lehet egy-két taperoló vagy zsebtolvaj. Az ilyeneket nem szabad eltűrni, hangosan el kell küldeni melegebb éghajlatra az illetőt.
Egyébként elég jó. Viszonylag modern járművek vannak és elég gyorsan végigmegy a körúton. Sokszor gyorsabb, mint autóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!