Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi a véleményetek a 4-es 6-os...

Mi a véleményetek a 4-es 6-os villamosról?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztem Pestre és a sulimig a 4-es 6-os villamossal kell mennem, viszont sok ,,rosszat” hallottam róla, pl: mindig balhé van, mindig tele van drogos emberekkel, stb. Tényleg így van? Ti szoktatok ezzel közlekedni?

2020. jún. 23. 20:22
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
És esetleg van valami tippetek ezek ellen? (amugy bocsi, hogy ilyeneket kérdezek, csak gyűlölöm az ilyen embereket)
2020. jún. 23. 21:19
 12/46 anonim ***** válasza:
24%

Be van kamerázva, nem is értem, miért f.s.ol....

Ülj fel a 99-es buszra, na azután bármilyen villamoson/buszon éjszaka is vidáman fogsz utazni, félelem nélkül... :-DDDDD

2020. jún. 23. 21:40
 13/46 A kérdező kommentje:

A kamera szart sem ér xd. De egyébként, mindegy majd lesz valahogy, más is kibírja...

Amúgy köszönöm a válaszokat!!!

2020. jún. 23. 21:42
 14/46 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon könnyű elkerülni a 4-6-ot, én kb szökőévente utazom rajta, pedig alapvetően a belvárosban mozgok. Annyi a "titok", hogy nem szabad megijedni egy kis sétától.

Mondok egy példát: Csepelről sokan érkeznek a Boráros térre a hévvel, akik a 3-as metróval utaznának tovább. Borítékolom, hogy 10-ből 9-en felülnek a 4-6-ra és úgy mennek el a Corvin-negyedhez, pedig végig a Ferenc körúton kb 500 méter a táv, amit kevesebb, mint 10 perc alatt lesétálna egy átlagember.

És ez csak egy példa, de igazából a 4-6 vonalán nincs két olyan megálló, amik között ne lenne alternatív, sokszor gyorsabb eljutási lehetőség, akár gyalogosan.

Egyébként én nem a balhék miatt kerülöm a 4-6-ot, inkább a tömeg miatt.

2020. jún. 23. 21:47
 15/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot! Egyébként is kellene még a végállomástól elég sokat sétálnom, de lehet egyszer kipróbálom.
2020. jún. 23. 21:51
 16/46 anonim ***** válasza:
95%
Melyik végállomás? A Széll Kálmán, a Móricz és Újbuda-Központ is elérhető metróval. Pontosan melyik szakaszon mennél a villamossal? Szinte biztos, hogy valamelyik metróval gyorsabban megjárod.
2020. jún. 23. 21:55
 17/46 A kérdező kommentje:
Széll Kálmántól a Nyugati pályaudvarig
2020. jún. 23. 22:00
 18/46 A kérdező kommentje:
Most néztem a BKK-t és a Corvin negyednél is letudnék szállni, és onnan tovább metróval.... hm, lehet az úgy jobb, nem?
2020. jún. 23. 22:05
 19/46 anonim ***** válasza:
73%

Ez egyébként viszonylag "jobb" szakasza. A tömeg is kisebb és "rosszarcú" emberből is kevesebb van, mint a pesti szakaszon. Szerintem simán bevállalhatod.

Alternatív útvonal lehet a 91-es busz vagy a M3-M2 metró. De ez időben lényegesen több.

2020. jún. 23. 22:07
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
Miről szállsz le a Corvin-negyednél?
2020. jún. 23. 22:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!