Münchenből megyek vonattal Pestre, lekéstem a 11:30-as vonatomat, későbbire ülök. Van, hogy a kaller szemet huny, vagy nem veszi észre?
Na,végre valami izgi kérdés.
Drukkolok. Majd írd meg mi a helyzet.
Sziasztok! :)
Na, azóta volt az osztrák ellenőrnő is, és megúsztam!!! :D
Most már a magyartól nem igazán tartok, mert ha észreveszi, és leszállít, akkor is ott leszek Magyarországon, türhető áron hazavonatozok. Nem esek el sok pénztől, és időben érek haza. De szerintem ha megúsztam a két külföldi kallert, a hazaival már csak nem lesz gond...
Az a jó, hogy tényleg nem QR kódos a jegyem, mint a legtöbbeknek. A QR kódos jegy lecsippantós fajta.
Az enyémet nem lehet elektornikusan leolvasni. Ilyen jegyet a Keletiben lehet venni a nemzetközi jegyirodában, ha valakit érdekel. :D Ezeket le kell kezelni pecséttel.
És óriási szerencsémre a kalauzok nem olvassák el a teljes jegyet, azt hiszem csak azt nézik, hogy a 2 végpont stimmel (München - Budapest).
Pedig bekészültem ám magyarázattal: Ich habe den Zug aus familiären Gründen verpasst. Nem tok németül, ezt google fordítoztam. Ha valaki lebuktatna, ezt mutatnám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!