Mi történik ha lekésem a vonatomat? Az IC-s pót (vagy hely, ezt sose tudom) jegyet át lehet iratni a következő vonatra?
Figyelt kérdés
Mivel a menettérti jegyem megvan2016. dec. 28. 11:39
1/2 anonim válasza:
Szerintem ki lehet cseréltetni a pénztáraknál.Én eddig így csináltam.Elvették és adtak másikat helyette.
Ha a vonatra ezzel a jeggyel szállsz fel,és nem az adott vonatra szól a jegy,akkor a kalauz ad másikat,de meg is büntet,hallottam ilyet.Ezt ne csináld.A pénztárnál cseréltesd ki.
2/2 eddiboy válasza:
Ha lekésted, a pót/helyjegyet elbuktad, újat kell venni, indulás után már nem váltják vissza, előtte még igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!