Münchenből megyek vonattal Pestre, lekéstem a 11:30-as vonatomat, későbbire ülök. Van, hogy a kaller szemet huny, vagy nem veszi észre?
Figyelt kérdés
Elvileg tilos...2020. márc. 8. 12:28
2/29 A kérdező kommentje:
Ezzel nem megyek sokra
2020. márc. 8. 12:51
3/29 anonim válasza:
Ha csipog a scanner, hogy érvénytelen a jegy, azt nehéz nem észreveni. Szerintem át lehet íratni a másik járatra a jegyet.
4/29 anonim válasza:
Írasd át, nem nézegetik a jegyet, hanem csipogtatják
5/29 anonim válasza:
Menj a pénztárba, próbáld meg átiratni..m
6/29 A kérdező kommentje:
Hála égnek nekem nem qr kódos jegyem van, hanem oylan, amit nézni kell
Hamarosan kifut a vonat, majd írok, mi volt
2020. márc. 8. 13:28
7/29 A kérdező kommentje:
Na elindultunk, nagyon parázok
Amúgy sajnos áttetetni se lehetett volna
2020. márc. 8. 13:32
8/29 A kérdező kommentje:
Úristen képzeljétek nem vette észre!!! De Ausztriában meg Magyarországon is lesz kalauz...
2020. márc. 8. 13:51
9/29 A kérdező kommentje:
Jött a német kalauz München és Salzburg közt, Grüzgott, rápillant, lenyomta a pecsétet a számsorral, adta is vissza. Szal Ausztriáig megúsztam. Pedig nem stimmelt se a hely, se az időpont. A vonal jó, a kocsi, meg a dátum.
2020. márc. 8. 13:54
10/29 anonim válasza:
Ezt most te komolyan itt fogod folyamatosan leírogatni? Ez nem online napló, 'ázzeg! 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!