Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha lekésem a vonatomat,...

Ha lekésem a vonatomat, felhaszálhatom a jegyemet a fél órával később induló rákövetkező járaton is?

Figyelt kérdés

2020. márc. 1. 09:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Pedig a 6-osnak és a 9-esnek igaza van, a neten vett jegy tényleg csak az adott vonatra érvényes. Persze erről (is) tájékoztatás nulla, csak akkor látod, ha már megvetted a jegyet.
2020. márc. 6. 07:51
 12/15 anonim ***** válasza:
75%
Írjátok le még 6-szor ugyanazt a hülyeséget. Ha nem az extra 20%-os kedvezményű jegyet (@) veszed, akkor nem vonathoz kötött a menetjegy (a helyjegy persze igen, de az amúgy is). Csak tájékoztató jelleggel szerepel az e-jegyen a vonat, mert így működik a rendszer, hogy vonatot választasz ki vásárlás előtt.
2020. márc. 6. 09:57
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
Tök jó... Tegnap szereltem le a vasutbol mint jegyvizsgalo és le vagyok pontozva.. de ti, jobban tudjátok...
2020. márc. 6. 20:33
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
#13: Ez mondjuk sokat elárul a MÁV-ról, hogy olyan jegyvizsgálókat alkalmaznak, akik rosszul ismerik az üzletszabályzatot.
2020. márc. 6. 20:47
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
#13 Rengeteg olyan jegyvizsgálóval találkoztam már, akik nem ismerték a szabályzatot. Volt, aki a szakadt bérletemre azt mondta, hogy érvénytelen és vegyek újat, holott a szabályzat szerint a rongálódott jegy/bérlet is érvényes, ha a rongálódás nem teszi lehetetlenné az ellenőrzését (nem tette azzá). Volt, aki egy barátomat olyan pótdíjtétellel büntette meg, amilyen nem is létezik. Stb...
2020. márc. 7. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!