Stadion autóbusz állomástól induló buszokra elővételben kell jegyet venni?
Figyelt kérdés
Vidékről érkeznénk Pestre és Gyöngyösre mennénk. Ha busz indulás előtt 20percel érünk oda akkor lesz még hely és a sofőrtől is lehet venni?2019. jún. 5. 16:26
1/6 anonim válasza:
Lehet elővételben is, akkor elsőnek szállhattok fel, de nem szokás. Az akkor jó, ha csak bankkártyával tudsz fizetni a pénztárban, a buszokon csak készpénzt fogadnak el.
2/6 anonim válasza:
Ha van időd, érdemes elővételben megvenni mert tuti nem maradsz le a jaratrol és nem kell sorban àllni a busznál. De a szabad helyek függvényében a sofőrnél is meg tudod venni a jegyet.
En egyszer az utolsó mátrai csatlakozást majdnem buktam, mert előttem telt meg a busz és csak azért tudtam elutazni, mert egy gyöngyösi diáklány átadta a helyét nekem.
3/6 anonim válasza:
Ja, elővételesek elsőbbséget élveznek, de érjetek ki időben, mert ha késtek, kielőznek a nem elővételesek, és akkor ugyanott vagytok.
4/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat.
Ott a helyszínen is van jegyiroda?
2019. jún. 7. 17:44
5/6 anonim válasza:
Ha jegyiroda nem is, de pénztár van.
6/6 A kérdező kommentje:
ja igen arra gondoltam :D köszi
2019. jún. 8. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!