Mi van akkor ha a mozdonyvezetőnek nagy WC-zni kell?
ha szaros gatyában meg haza akkor meg az asszony dobja ki... lehet választani :D
amúgy de, megállnak ha nagyon kell
és egyébiránt azért vannak olyan rutinosak, hogy ha érzik, hogy valami nincs rendben, akkor azt már előre jelzik és vagy kapnak másik szolgálatot - tehervonatot mondjuk, vagy el sem küldik útra, hanem megcserélik valaki mással.
" szerintem ezért meg is csesznék, de úgy, hogy a fal adná a másikat."
Hogyne, mert még jelentést is írna róla. Ne legyél hülye...
"Kutya volt a vágánytengelyben, de többszöri kürtölésre 5p-el később magától távozott."
Már le is van fedve az okozott késés...
ja, mert ezt a roncstelepet vasútnak hívjuk?
amúgy képzeld, sajnos van, mert ilyen hlye vagyok, hogy néha visszajárok a szüleimhez, csöveztem már a nagy magyar semmiben, mert szegény, meg nem értett és booooorzasztóan alulfizetett mozdonyvezető bácsi egyszercsak meglépett, mert elege lett a melóból...
de védd a céget, nem baj, megértem, jó hely, ad pénzt, dolgozni meg csak úgy néha kell, alibiből egy picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!