Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért ilyen bunkó a mai...

Miért ilyen bunkó a mai középiskolások nagy része?

Figyelt kérdés

Vonattal járok iskolába, kb. 35-40 perc az út. 20 éves lány vagyok. Egy betegség miatt nehezen állok, főleg mozgó járművön.

Hazafelé mindig majdnem tele van a vonat, nincsenek teljesen üres üléspárok, így kénytelen vagyok valaki mellé ülni. Gyakran csak más középiskolások mellett van hely. Amikor megkérdezem, hogy leülhetek-e, mindig elküldenek és kiröhögnek. Szép sorban mindenki elküld, és a végén nem tudok leülni.

Nem a helyet foglalják, nem ül melléjük más később se. Nem tudom mi a bajuk. Egyrészt nagyon rosszul esik, másrészt volt, hogy emiatt elestem amikor a vonat fékezett.

Reggel megoldom, korábban megyek az állomásra, így van hely, de óráról nem tudok hamarabb elmenni.

Nem tudom, mit csináljak, ezt így nem bírom. Közelebb nincs ilyen képzés, koliba nem tudok menni. Már a sírógörcs kerülget, amikor azzal a vonattal kell hazajönnöm (heti 2 alkalom).

2019. szept. 20. 07:10
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

"Mert nem tudom őket nem meghallani. Sosem tudtam."

De miért, nincs egy telefonod, vagy valami? Nem véletlenül nem azt írtam, hogy legyél zenbuddhista szerzetes és lelki békével tűrd ahogy beszólnak, hanem hogy NE HALLD őket. Bedugsz egy fülest, ordíttatsz magadnak valami zenét, a gyökerek meg had p0fázzanak, tényleg nem fogod hallani.

2019. szept. 23. 09:07
 32/32 A kérdező kommentje:

Akkor félreértettem, bocsi. :)

Viszont így is látnám őket, ha csak a szemem sarkából is. Sajnos én ilyen "gyenge" vagyok, ha tudom, hogy rólam beszélnek, az is ugyanolyan rossz, mintha hallanám őket.

De a probléma megoldódott, amikor ezzel a vonattal kéne hazamennem, akkor inkább megvárom a következőt, addig meg olvasok vagy tanulok.

2019. szept. 23. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!