Miért szeretnek az emberek egymás mellé parkolni? Hogy nehezebb legyen a kiállás?
Ebben teljesen igazad van, de legalább megadtad az esélyt :D
Én akkor is be tudok állni 2 vonal közé ha nincs a környéken kocsi. A legjobb része hogy amikor bepakolok kinyithatom mindkét ajtót teljesen és még a kosárnak is marad hely.
Én is általában a lehető legtávolabb állok meg másoktól. Inkább sétálok 2 percet, de ne nyissák rám az ajtót, ne tolják neki az én autómnak a bevásárlókocsit!
Sajnos látom, hogy általában milyen nemtörődömök az emberek. Felelősséget nem vállalnak. Nagy ívben letojják más autóját, sokszor még a sajátjukat is.
Én gyalog jàrok vàsárolni, így nem veszek sok felesleges dolgot, mert aztán cipelhetem.
Ha mégis autózok, akkor inkàbb állok távolabbra, hogy legyen helyem pakolni. De ha màs is odaáll, tegye, meg fogom oldani úgy is.
1. Mert nem okoz gondot a ki és beállás két kocsi közül!
2. Ha pl. A parkoló bejáratához állsz, és van olyan ismerősöm, családtagom akinek már a járás is nehézkes akkor kevesebbet sétáljon.
3. Ha nincs felfestve a parkolóhely akkor meg azért hogy későbbiekben 1 kocsinak még legyen hely mellettem és így nem össze vissza állunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!