Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért szeretnek az emberek...

Miért szeretnek az emberek egymás mellé parkolni? Hogy nehezebb legyen a kiállás?

Figyelt kérdés
Már nem egy párszor fordult elő, hogy üres volt a parkoló háromnegyed része, én direkt olyat kerestem, hogy senki se legyen ott a közelben, pl jobbra 8 férőhely, balra 9, erre jött két másik, és csak azért is mellém álltak.
2019. júl. 16. 08:15
1 2
 11/16 Beviz Elek ***** válasza:

Ebben teljesen igazad van, de legalább megadtad az esélyt :D

Én akkor is be tudok állni 2 vonal közé ha nincs a környéken kocsi. A legjobb része hogy amikor bepakolok kinyithatom mindkét ajtót teljesen és még a kosárnak is marad hely.

2019. júl. 16. 10:47
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a tököm tele van mikor furgonnal direkt 2 perc gyaloglásra állok meg a bejárattól a full üres parkolósorba, hogy oldalról be tudjak pakolni. 3 percet vagyok bent, biztos hogy valaki mindig mellém, ráadásul jó közel hogy ne férjen be a bevásárló kocsi.
2019. júl. 16. 11:35
 13/16 anonim ***** válasza:

Én is általában a lehető legtávolabb állok meg másoktól. Inkább sétálok 2 percet, de ne nyissák rám az ajtót, ne tolják neki az én autómnak a bevásárlókocsit!

Sajnos látom, hogy általában milyen nemtörődömök az emberek. Felelősséget nem vállalnak. Nagy ívben letojják más autóját, sokszor még a sajátjukat is.

2019. júl. 16. 12:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Én gyalog jàrok vàsárolni, így nem veszek sok felesleges dolgot, mert aztán cipelhetem.

Ha mégis autózok, akkor inkàbb állok távolabbra, hogy legyen helyem pakolni. De ha màs is odaáll, tegye, meg fogom oldani úgy is.

2019. júl. 16. 13:24
 15/16 anonim ***** válasza:
59%
Hogy ne féljenek. Se ők, se az autók.
2019. júl. 17. 07:26
 16/16 anonim ***** válasza:

1. Mert nem okoz gondot a ki és beállás két kocsi közül!

2. Ha pl. A parkoló bejáratához állsz, és van olyan ismerősöm, családtagom akinek már a járás is nehézkes akkor kevesebbet sétáljon.

3. Ha nincs felfestve a parkolóhely akkor meg azért hogy későbbiekben 1 kocsinak még legyen hely mellettem és így nem össze vissza állunk.

2019. júl. 19. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!