Miért szeretnek az emberek egymás mellé parkolni? Hogy nehezebb legyen a kiállás?
Én se szoktam elmenni a parkoló üres részébe. Általában a bejárat közelében áll mindenki. Egyébként meg miért nehéz a kiállás, ha állnak melletted????
Sok helyen, ahol nincsenek normális felfestések, ott meg azért állnak egymás mellé, mert úgy lesz szabályos a sor és nem össze-vissza állnak.
Gondolom a kérdező is olyan mint én, pl enne az autóban, erre beáll mellé a préri közepén egy akárki, és ott bámulja, ahogy zabálok.
Vannak, akik magányra vágynak, nem a másik képét bámulni.
Ha a kérdező mellé mindig odaparkolnak, akkor ő sem a parkoló távoli üres részébe áll, hanem oda, ahova a legtöbb ember. Szóval nem tudom, min lepődik meg.
Ha vásárolok, akkor viszonylag közel állok, ahol van hely. Nem az ajtóba, meg nem szabálytalanul, de a viszonylag közeli első szabad helyek egyikére.
Ha várakozok, ha eszem (amit már írtak) akkor a legtávolabbi részbe. Nem is szoktak mellém állni, csak ha más is várakozni jön oda. Vagy ha tele van az egész parkoló, kisebb parkolóknál.
Nem vagy egyedül, én sem szeretem ha rányitják az ajtót és inkább messze állok meg a bejárattól. Plusz pont ha a legszélén van, ráállok a padkára minél messzebb a túloldali vonaltól.
Van felfestés? Mert ha nem, akkor civilizált helyeken érkezési sorrendben, szorosan egymás mellé állva töltik fel a parkolót, így fér el a legtöbb autó.
De ha van is felfestés, könnyebb úgy parkolni, hogy a melletted állóhoz igazodsz, mint ha a semmi közepén kell a csíkok közé egyenesen betalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!