Több kamionos miért ilyen?
Figyelt kérdés
össze vissza kivágnak eléd mindig (pedig látják hogy jössz), aztán bocsánatot sem kérnek. De ha meg te mész főúton 85-el, akkor belemennek a sggedbe 2 méterre, meg villogtatnak, dudálnak.2019. jún. 7. 07:32
1/13 anonim válasza:
Ez azért erős általánosítás, mint ahogy az sem igaz hogy minden BMW-s egy paraszt. Ha egy forgalmas főutat nézel, muszáj nekik is kimenni, nem várakozhat ott egész nap míg nem jön senki. Sem a méretéből sem a súlyából kifolyólag nem tud olyan gyorsan kifordulni és felgyorsítani mint egy személyautó. Én mindig ki szoktam őket engedni ha úgy hozza a helyzet, hadd menjenek. Főúton nem szoktak utolérni, maximum lakott területen, én ott mindig betartom a sebességkorlátot. Ha rámjön akkor rámjön, nem szoktam idegeskedni, ha elhagyjuk a lakott területet úgyis messzire kerülök tőle. Szerintem felesleges ezen idegeskedni. Én már engedékeny vagyok vezetésben, különben egész nap lehetne anyázni, ami valljuk be nem túl egészséges dolog.
2/13 anonim válasza:
Kamion van mögötted, nem kell 85-el menni főúton lakott területen kívül, óra szerint legalább 95-el kell menni és nincs kérdés.
3/13 A kérdező kommentje:
"nem kell 85-el menni főúton lakott területen kívül"
És azok a kamionok akik 70-80al mennek? Mégse támasztom a fejem a dudára...
2019. jún. 7. 09:55
4/13 anonim válasza:
40 tonnás szerelvényről van szó, a legkisebb útegyenetlenség is szétrázza a fülkét ilyenkor. Nem vezettél még kamiont, fogalmad sincs, milyen érzés. Te személyautóval egy 70-el közlekedő kamiont simán megelőzöl, de ő téged nem tud, amikor 85-el mész, neki 89 a limit, nem tud többel menni. Lehet, hogy a 20 perc kellene neki, hogy elérje a felrakóját, amit te a 85-el elveszel tőle, ezért próbál gyorsabb haladásra ösztönözni.
5/13 A kérdező kommentje:
figy a kamionost nem érdeklik az én munkahelyi problémáim vagy hogy miért 85-el megyek, akkor engem miért érdekeljen az övé?
2019. jún. 7. 10:12
6/13 anonim válasza:
Paraszt vagy az utakon, veled is azok lesznek, mi itt a kérdés?
7/13 anonim válasza:
Mert te rohadtul ráérsz az úton, nem abból élsz, hogy egész évben vezetsz, nincs menetíró készüléked sem és fele annyi szabály sem vontakozik rád. Neki az út a munkahelye, amin te is Én nem vitázok ezen, azt csinálsz, amit akarsz. Ha neked az jó, hogy egy kamion van mögötted és dudál, villog, a te saját döntésed, én csak elmondtam, miért csinálja.
8/13 anonim válasza:
Gyerekek, nem kell rögtön nekiesni egymásnak. Nem 65-tel baktat a kérdező, hanem közel 90-nel, ami a hivatalos limit - személyautóknak. Egy profi számoljon úgy az idejével, hogy Vmax=80 esetén is odaérjen a céljához. Nem vall különösebb professzionalizmusra, ha nincs annyi időtartaléka, hogy kb 10-20 kilométeren nem fér bele 89 helyett 85 a tempó - ennél még akkor is szarabbul jár, ha pont benyal egy sorompót, egy közúti ellenőrzést, egy félpályás lezárást vagy akàr csak egy kanyargosabb szakaszon elé kerülő traktort.
9/13 anonim válasza:
Paraszt vagy és elvárod, hogy veled normálisak legyenek?
10/13 anonim válasza:
Te egyszerűen nem vagy kibékülve a kamionosokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!