Megállnátok számonkérni valakit azért mert belegyorsít az előzésbe?
Lakott területen kívül mentünk 70-el, egy Opel Astra ment elől, mögötte egy amerikai terepjáró, és én.
A terepjáró elkezdett előzni, az Opel pedig gyorsított amikor mellette volt.
Nem olyan látványosan gyorsított bele, de látni lehetett, jó ideig ment mellette a terepjáró míg nem lepadlózta és akkor könnyedén meg is előzte az Opelt.
Visszasorolt elé, és fékezett, megálltunk.
A terepjáró vezetője kiszállt a főút közepén, az Opelos magára zárta a kocsit, ráordított a terepjárós,hogy húzd le az ablakot.Ez megtörtént, kb 7-8 másodpercig magyarázott a terepjárós, elég fenyegető testtartással, de nem történt tettlegesség.Utána mindenki ment tovább.
Nem húzódtak félre, mindenki megállt mögöttük.
Szemből egyébként senki sem jött, illetve messze volt nagyon.(belátható út volt)
Nem. Én ilyenkor kirakom az indexet és elkezdek kihúzódni a külsőbe, mintha ott sem lenne a paraszt. Eddig még mind a fékbe taposott.
Tudom, egy fäsz vagyok.
3-as és 4-es!
Azt tudjátok, hogy ha előzés közben van valami gebasz, mindig az előzést végrehajtó a hunyó?
"Azt tudjátok, hogy ha előzés közben van valami gebasz, mindig az előzést végrehajtó a hunyó?"
Nem. Tilos az előzést bármilyen módon akadályozni. Mondjuk azt tudtad, hogy ha meghalsz, akkor mindez tökmindegy lesz? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!