Miért szeretik egyes emberek a másikat számonkérni az élet dolgaiban?
Azok ilyenek, akiknek sivár, nyomi az életük és a nap fénypontja, ha a sikerest vegzálhatják, ezzel emelve saját hitvány szintjüket.
Eszerint kezeld.
Tőlem is folyton számon kérnek dolgokat, ez intelligencia kérdése is és én is azt vettem észre, hogy akkor csinálják ezt, ha amúgy nekik is gondjaik vannak.
Két ilyen barátnőm/ismerősöm van, az egyikkel teljesen megszakítottam a kapcsolatot, mert folyamatosan nyávogott, de közben csinálta az általad emlegetett jelenséget. Évekig munkanélküli volt, majd szereztek neki a szülei egy iszonyatosan laza részmunkaidős állást, ami azt jelentette, hogy havonta kb. öt napot dolgozott. Ezután ő lett a munka hőse, és engem cseszegetett, mert szerinte sz-r melóm van.
A másik meg egyszerűen...amikor betép, akkor hív fel és kezd osztani, hogy miért nem vállalunk gyereket, olyan szép pár vagyunk, miközben ő bevallottan nem akar gyereket. :D
De ilyen érveket hoz fel, hogy kis helyen is elfér három ember (mi kb. 36 m2 lakunk, ő egy 150 m2 házban).
Tudom, jó ismerőseim vannak. :D
De mindig kiderül, hogy csak a saját sz--rságukat akarják kisebbíteni, és kell nekik valaki, akit cseszegethetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!