Ma átmentem egy VÉDA alatt úgy hogy nem voltam bekötve. Magamat se értem, naponta járok arra munkába menet. Kapok csekket szerintetek? Nem hajtottam gyorsan.
Figyelt kérdés
2019. márc. 5. 20:59
1/17 anonim válasza:
Nem, nem lesz semmi, még a sebességet csak-csak méri.. másra nem jó.
2/17 anonim válasza:
Valoszinupeg nem. Ezzel csak ijesztegetnek, hogy ovet is nez, legalabbis egyenlore.
3/17 anonim válasza:
Szinte biztos hogy nem. Úgy harangozták be a rendszert, hogy szinte minden szabálysértést detektálni tud, aztán a nagy fenét van ez így. Nagyon sokszor tévesen ítélt a rendszer (pl. aki tenyerével támasztja a fejét vezetés közben az a rendszer szerint biztos hogy telefonál), így a legtöbb funkciót le is tiltották bennük. Talán sebességmérésre még alkalmasak (az a pár tucat működő eszköz az országban, ami nincs kikapcsolva és nem romlott még el).
4/17 anonim válasza:
Valóban, nem. Azt javaslom, hogy ha már rossz a rendszer kicseszésből kössük be az övet, ne telefonozzunk, és ne hajtsunk állat módjára. :) én ezt teszem, folyton kiröhögöm a traffit " hehe ". :D
Ja és a követési távolság, az is fontos.
5/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Még nem fordult elő és ezért dillemmáztam. :D Majd jelzem ha mégis. 🤦♀️😂 Csak régi posztokat láttam erről és ezért gondoltam azért megkérdezem,hátha “fejlődött” a rendszer.
2019. márc. 5. 21:34
6/17 anonim válasza:
Bárcsak kapnál. Hátha megtanulnád, hogy nem dísznek van ott az öv.
8/17 anonim válasza:
Egészségügyi okok miatt nem csatolom be az övet, szerintem ezerszer haladtam már el így VÉDA alatt. Egyszer sem jött csekk.
10/17 anonim válasza:
#8: Mi az az egészségügyi ok a kényelmetlenségen kívül (mondjuk még mindig kevésbé kényelmetlen, mint a tolószék)? Még terhes nőnek is be kell kapcsolnia a tévhitekkel ellentétben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!