A biciklisek miért úgy állnak hozzá a közlekedéshez hogy "biciklis vagyok, arra megyek amerre akarok"?
Egyetértek a 3. hozzászólóval, az autósok, motorosok is idiótán vezetnek sokszor, de persze biciklizéshez, sőt gyalogláshoz még csak vizsgázni sem kell s ez sem segít a dolgokon.
Mindig elámulok, amikor kis puhatestű gyalogosokat, bicikliket látok totálisan önveszélyesen közlekedni. Én olyankor még jobban ügyelek magamra, hiszen nem véd meg semmi, ha esem vagy nekem jönnek. Motorosként kicsit jobb, mert be vagyok öltözve és van sebességem is, jobban is látszom, de akkor is tudatában vagyok annak, hogy milyen könnyű meghalni. Plusz egy kezdő autósra se hozzam már rá a frászt, az nem udvarias dolog. Nyilván követek el hibákat néha, de azért igyekszem. Szerencsére az emberek közt igen gyakori "halhatatlan vagyok" tévképzet nem tud megfertőzni, igazából fel nem fogom, másokat miért tud, ilyen nagy arányban. Láttam már embert teljesen ferdén sétálgatni az úton forgalomban, biciklistát kanyar után az út közepén állni az országúton, ahol teljesen várhatóak voltak a 90-nel közlekedő autók (mivel nem volt nagyon éles kanyar, ami lassította volna a forgalmat, csak akkora, hogy ne lehessen látni, mi van utána). Hihetetlenek az emberek.
nézd meg a "fék nélkül" c. amerikai filmet.
nos attól szívbajt kapsz. A New Yorki biciklis futárokról szól..
ők mind leszarják az autósokat..
Kedves biciklis társaim!
Azzal tisztában vagytok, hogy autóval történő, még ütközésnek sem nevezhető érintkezésnél is ti sérültök meg?
A zebrán, az úton keresztben haladó biciklist elütő autós fel fogják menteni, ha elcsap bennetek, ezzel tisztában vagytok?
Üdv, egy fanatikus ésszel közlekedő, autósokkal nem kötekedő biciklis!
Tettem egy kísérletet a kérdés töröltdtésére.
Semmi értelme. Kétnalonta felbukkan, s mindig csak arra jó, hogy minddnki lepontoz minfenkit. Más haszna nincs.
Az egymásra mutogatás megy csak.
Az autósok sem jobbak, a gyalogosok sem.
"Tettem egy kísérletet a kérdés töröltdtésére.
Semmi értelme. Kétnalonta felbukkan"
Szép is lenne minden kérdést törölnének amelyik nem tetszik valakinek, 0 db kérdés lenne onnantól a gyakorin. Mellesleg ez az első kérdésem erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!