Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Milyen kressz szabályt érzed...

Milyen kressz szabályt érzed fölöslegesnek vagy hülyeségnek?

Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 01:26
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Mezőtúron nincs is villamos. Én is Mezőtúri vagyok.
2010. jún. 28. 01:08
 22/26 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nem a konkrét kérdésre válaszolok, de áttételesen összefügg vele..

Személyes példa:"véletlenül" belecsusztam a pirosba, a másik oldalon a bokor mögül kiugrott a rend őre, leintett.Mondanom sem kell, nem dicsért meg.Amig velem bajlódott, a következő lámpaváltáskor egy másik autó ugyancsak "belecsúszott".Őt a társa intette magához.Négy roma ugrott ki az autóból, amire a társ gyorsan eltanácsolta őket a helyszinről.

Ezt látta ez a közeg is, de nyugodtan irta - nekem - feljelentést.

Nyilván rákérdeztem az esetre, válasz: az a társa dolga volt.

Ezekután.Kell nekünk kresz?(Isztambulban ha van is, de senki nem tartja be)

2010. jún. 28. 08:29
 23/26 A kérdező kommentje:

kressz szabájokra szerintem szükség van...

a roma kérdés egészen más, de jó lenne ha ellenük is ugyan úgy felmernének lépni a rendőrök, nem csak elengedni akármekkora faxságot is csinálnak.

Itt élnek egy olyan országban ahol a szabályok ELMÉLETILEG rájuk is vonatkoznak.

2010. jún. 28. 11:28
 24/26 anonim válasza:
mopedre & bicóra rendszám? jó, de akkor u.azok a szabályok rájuk is pl lakott ter.en kívül NEEEEEEEEM !! 40? 40kmh = halál...
2010. jún. 28. 21:39
 25/26 anonim válasza:
eleve a pirosbase szabdna becszuzni mert már a sárgánál meg kell állni
2010. júl. 3. 15:37
 26/26 anonim válasza:
az a hülyeség h lakott területen kivül 50el mehetnek a bicosok (bukoban) a segédmotoorosok csak 40-nel
2010. júl. 3. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!