Milyen kressz szabályt érzed fölöslegesnek vagy hülyeségnek?
Ez igaz!
Biciklivel nem lehet, csak akkor, ha a tábla megengedi! (Nemrég raktam le a jogsit... Biciklire:P)
Mi az ami hülyeség?
-A biztonsági öv sok embert zavar. Ha valaki olyan hülye, hogy nem félti a saját életét, akkor minek köteleznek az övre? A mondás szerint, aki hulye az haljon meg!
-Mobil: A telefonálásnál nem a lefoglalt kezed a probléma. Az a probléma, hogy (pl Bp-n) a figyelmedet tereli el. Ha esetleg hirtelen szükségem lenne mind a 2 kezemre, akkor simán eldobom a telefont, mert nem ér annyit mint az életem! Ennyi erővel cigizni se lehessen, inni se, enni se, a rádiót se lehessen piszkálni!
A rendőrök amikor megbüntettek, arra fogták, hogy a kezemet lefoglalja. Oké. Ha autómata váltós autóval megyek, akkor alapból felszabadul az egyik kezem. De ők akkoris megbüntetnek!
-én szívem szerint az 50-et felemelném 60-ra, bár az igaz, hogy a statisztikák miatt kell tartani az 50-et ( http://www.youtube.com/watch?v=HeUX6LABCEA)
-a villamossal ne legyen a mostani szarakodás, mindig a vill. legyen a jó és kész. mindenki adja meg neki az elsőbbséget függetlenül attól, ki merre megy.
- a jobbkézt lecserélném bal kéz szabályra, ugyanis szerintem bal oldal fele nagyobb szögbe látsz, így jobban be lehet látni az utcába + nagyobb lenne a két kocsi közt a távolság, az ütközést talán jobban el lehetne kerülni + akkor a vezető sérül nem az anyós, aki vétlen is lehet :) . de a kormány maradna bal oldalon.
-
Bár tudtommal a kresz tiltja, de azt utálom, amikor egy gyalogos átkelőn áttekernek a biciklisek leszállás nélkül.
Ha egy bicikliúton megy át a zebrán, akkor oké. Ne kelljen leszállnia, mert az út és a lámpa engedi őt.
Nincsen annál rosszabb, mint amikor egy sima zebrán nem számítasz egy 30-cal haladó emberre és hirtelen eléd vág.... :S
Nagyon sok válaszolóval egyetértek, nem sorolom fel őket újra!
Utolsónak: nekem az oktatóm azt mondta (persze csak viccből), hogya a zebrán bicikliző(!!) biciklis nem élvez elsőbbséget, üssük el :D És igaza van, szálljon le ha azt akarja, hogy elengedjük! :D Kár, hogy abból, hogy elütöm nekem lesz nagyobb problémám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!