Robogós dudált le jobbra kanyarodás közben, kinek volt igaza? (bővebben lentebb)
Figyelt kérdés
Olyan sávból kanyarodtam jobbra, ahonnan egyenesen, illetve jobbra lehet tovább menni. Lámpás kereszteződés, telizöld lámpa. Én álltam elöl, mögöttem egy kisrobogós a mögöttem álló kocsi mellett jobb szélen. A zöld jelzésnél elindultam jobbra, az meg már húzta a gázt és dudált, hogy leszorítom, illetve a kameráját mutogatta a sisakján. Úgy meglepődtem, hogy elbizonytalanodtam hirtelen. Motoros jogosítványom nekem is van. Álló autók között előre lehet sorolni. Indulásnál mögöttem volt, kanyarodás közben akart mellettem elhaladni jobbról. Irányjelzőt használtam, elvileg így tilos engem előzni jobbról. Vagy el kellett volna engednem? Ti mit csináltatok volna? A helyszín: Győr, Tarcsay Vilmos és Schwarzenberg utcai kereszteződés.2018. szept. 7. 13:00
11/15 anonim válasza:
Ha feltesz youtubera, mi majd kinevetjük, nyugi! Szerintem csak nem volt eszénél abban a pillanatban és ezért dudált, de utólag már biztosan rájött ő is, hogy hülyeséget csinált.
12/15 anonim válasza:
Szaporodnak ezek a majmok akik kamerával a fejükön járkálnak motorral biciklivel és kiprovokálják a balhét hogy ezzel youtubon nézettséget és pénzt szerezzenek.
13/15 A kérdező kommentje:
Kamerát én is használok, ha motorral megyek. Inkább azért, hogyha baleset ér, akkor legyen róla felvétel. Velem is kismilliószor megtörténik, hogy vészfékezni kell, mert elémhajtanak vagy lecentiznek. Viszont nem rakom fel a netre, mert feltételezem, hogy nem szándékos és tudatlanságból csinálják.
2018. szept. 8. 13:02
14/15 A kérdező kommentje:
A figyelmetlenség kimaradt.
2018. szept. 8. 13:03
15/15 anonim válasza:
"Ezt biciklisek is megcsinálják időnként, hogy beállnak az álló autó mellé, és fel is háborodnak, ha rájuk szólnak... nem figyel az autó vezető, kanyarodik, és felboritja a biciklist, és az autós a hibás, mert nem figyelet... a biciklis, robogós meg mit keresett ott?"
Lehet, hogy technikailag igazad van, de mégis..Ki kanyarodik jobbra úgy, hogy nem néz jobbra és egy pillantást sem vet rá, hogy van-e mellette valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!